2777
2789
عنوان

دسته گل به آب دادم

1513 بازدید | 46 پست

رفته بودیم خونه خواهر شوهر،شوهرش یه بسته کادو داد گفت ببرید واسه مادر زنم ،

که میشه مادرشوهر من

مام بسته رو گرفتیم اومدیم چون اون روز خیلی خسته بودم و خونه هم کاملا بهم ریخته بود من دیگه اون بسته رو فراموش کردم و بگم تو این چند روز در حال تمیز کردن خونه بودم،تا اینکه  دیشب مادر شوهر زنگ زد گفت امانتی منو بیارید آغا ما کل خونه رو زیر و رو کردیم نیس که نیس 😢😢😢😢

حالا وحشتناکش اینجاست که دامادش زنگ زده میگه تو بسته سکه بوده 😨😨😨😭😭😭😭

ای خدداااااااا چه خاکی بسرم بریزم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری فراموش کردی اخه؟😨😨😨

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

وااای چرا زود بهش ندادی ،کار داشتمو فراموش کردم یعنی چی؟!!!!!

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐
چجوری فراموش کردی اخه؟😨😨😨

آخه خونه خیلی بهم ریخته بود من اونو یادم رفت سه روز تمام خونه تمیز میکردم اخه چند روز خونه نبودم شوهر حسابی بهم ریخته بود

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

مگه دخترش نمیتونسته بسته رو بده به مادرش 🤔🤔🤔🤭🤔🤔

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐