2777
2789

میدونیدینی میگم کسی که ادم درستی نبوده چه ازلحاظ ابرویی و مالی و زندگی مشترک ولی بعدش درس شده باشه زندگیش خدا ابروشوخریده باشه و خودش تلاش کنه اکه خاطره ای دارین بیاین بگین اینجا شاید خیلیامنتظریه تلنگرن برای پاشدن وشروع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من با چشمم دیدم فردی که البته به رحمت خدا رفته الان ! ایشون یک واکسی ساده بوده ولی ادم درستی بوده قبل از انقلاب میره تو کار رنگ رزی طوری میشه که جزو صادر کننده های طراز اول مملکت میشه البته ایشون دهه هفتاد به رحمت خدا رفته !

اره دیدم دوتا از اقوام .

یکیشون یه دختر بیسواد بود خواندن نوشتن هم بلد نبود ازدواج کرد رفت خارج.۴ سال پیش.الان شده پرستار

یکی دیگه هم معتاد بود نون خشک هم نداشتن قرض کردن رفتن خارج الان زنش شاسی بلند سوار میشه دوتا پسر هم دارن.شوهره هم ترک کرد ومشغول به کاره وخیلی پولدارن

خدا دی بسه

ما از نظر مالی تاحالا 3بار افت کردیم و شدیم صفر ولی باز با همت خودمون و لطف خدا خودمونو کشیدیم بالا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اره 

برعکسشم دیدم فامیل نزدیک خودم کارخونه دار بودن بنگاه معاملاتی هم داشتن خونه زندگی شیک و عالی ینی از اول عمر تا الان که 60 سالشونه فقط تو دست و پاشون پر بوده، خیلیییی هم پز میدادن مخصوصا برا کسایی که نداشتن

الان محتاج 100 تومن شدن رفتن زیرزمین اجاره کردن ینی داغون

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️