2777
2789
عنوان

نگرانی سقط

245 بازدید | 30 پست

از علایم سقطتون بگید خیلی استرس دارم از دیروز تا حالا چند بار لخته خون کمرنگ دیدم ، تهوعم از بین رفته تقریبا سینه دردم بهتر شده گاهی یه دفعه ای زیر دلم درد میگیره . . .هفته هفتمم   

علت لکه بینیت چیه؟؟

دکتر رفتی؟؟

ممکنه جفتت پایین باشه که با استراحت و شیاف خوب میشی

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش

حالت هات طبیعیه

من سقط داشتم، یهو قسمت پایین دلم شروع میکرد به تیر کشیدن، انقدر تیرررر میکشید که ناله میکردم و دستمو فشار میدادم به دلم

ی ماه اینطور بودم و آخرش سقط کردم

البته تو این یک ماه، ی وقت هایی اینطور میشدم نه دائم

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
علت لکه بینیت چیه؟؟ دکتر رفتی؟؟ ممکنه جفتت پایین باشه که با استراحت و شیاف خوب میشی

نمیدونم جاروبرقی خونم خیلی سنگینه اونو بلند کردم بعد از اون این حالات رو دارم شایدم ربطی به اون نداشته باشه نمیدونم