2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهارماهه دارم.استفاده میکنم یک.ساعت زمان میبره کامل جذب بشه من با شیافت خیلی تهوع میگیرم شمام هم ...

ن خدارو شکر من حساسیت ندارم.ولی وقتی شزاف استفاده میکنم زود دستشوییم میگیره.به دکترت گفتی؟

من که شب واژینال میذاشتم بازم صبح یکم ازم می اومد ولی به توصیه دکتر مقعدی میذاشتم کامل جذب میشد

منم مقعدی استفاده میکنم.چون ی صبح ی شب استفاده میکنم احساس میکنم کامل جذب نمیشه چون ۳۰ ساعت بعد استفاده دستشوییم میگیره

من میزارم بعد از ۵مین سرمیخوره مییاد بیرون البته بعضی وقتها.یعنی هیچیش جذب نمیشه؟

شنیدم اگه اینجوری شد ک کامل اومد بیرون دوباره استفاده کنن.تو از به بعد داری استفاده میکنی دراز بکش به پهلو بخواب بذار جذب شه

شنیدم اگه اینجوری شد ک کامل اومد بیرون دوباره استفاده کنن.تو از به بعد داری استفاده میکنی دراز بکش ب ...

همیشه به پهلو میخوابم میزارم همینجوری دراز میکشم بعضی موقع ها ی قطرشم بیرون نمیاد بعضی موقع ها سر میخوره میاد بیرون اعصابم خورد میشه

شنیدم اگه اینجوری شد ک کامل اومد بیرون دوباره استفاده کنن.تو از به بعد داری استفاده میکنی دراز بکش ب ...

دکتر گفته روزی یکی منم هی میگم نکنه یکمش جذب شده باشه دوباره بزارم بدنم عادت کنه بیشتر بخواد

همیشه به پهلو میخوابم میزارم همینجوری دراز میکشم بعضی موقع ها ی قطرشم بیرون نمیاد بعضی موقع ها سر می ...

اشکال نداره.بعضی وقتا اینجوری میشه.ولی از دکترت بمرس بذار راهنمایی دقیق و درست برات  انجام بده.هرچی باشه دکترته ماها فقط شنیده هامونو میگیم