2777
2789
عنوان

من الان چند وقتمه کسی میتونه حاب کنه بگه بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 22 پست

عزیزم پانزده اردیبهشت تا پانزده خرداد یک ماه .امروز بیست و یکمه یعنی یک ماه و شش روزته .یعنی سی و شش روز یعنی پنج هفته و یک روز  البته چون ماه سی و یک روزه هست پنج هفته و دو روز برای تیکر بارداری تاریخ زایمانت رو بدی خودش میزنه برات

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

پنج هفته و دو روز

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکههههههههههههههههه......توووی این سایت برو برات حساب میکنه https://farzand.net/due-date-calcul ...

مرسی بابت این سایت. من 3 هفته و پتج روزمه. تاریخشو زده 1 اسفند. 

چقدر هیجان دارم.

روانشناسی خوندم تا به خودم و بقیه کمک کنم 😍🌟
عادت ماهانم کلا دقیق نبوده از قبل همیشه چهار پنج روز دیر و زود داشته

اگه نامنظمه معمولا میگن باید میانگین 3 بار آخر فاصله های عادت رو بگیری. همون سایتی که گذاشتم بری، برات همه چیز رو میزنه...مثلا کی باید بری غرباگری کی باید تست قند بدی....................وااااییییی خیلییی مبارکه  ، ایشالا نینیت سالم باشه...برای منم دعا کن لطفا  

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
مرسی بابت این سایت. من 3 هفته و پتج روزمه. تاریخشو زده 1 اسفند.  چقدر هیجان دارم.

مبارکهههههههههههههههههه  ایشالا خدا نینی سالم بهتون بده و بارداری راحتی داشته باشید  

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊