2777
2789
عنوان

چرا کمی توجه مردا رو هار میکنه ؟

341 بازدید | 39 پست

من واقعا موندم یه کمی توجه به هر مدل جنس نر کردم هاری گرفته به خدا دیروز به همکارم چند تا سوال جواب دادم و کمکش کردم امروز اومده با همه سلام و احوالپرسی کرده پشتشو کرده به من از همسر که نگم که خیلی بهتره کافیه یه کار اضافی کنم تمومه حنگ و دعوا و فحاشی داریم کلا آدمها اینطورین ولی مردا انگار بدترن

ببین اتفاقا سوال منم بود 

اینکه اگر به شوهر احترام کامل بذاریم و همیشه سعی کنیم ارامش داشته باشه و بهش اعتماد بنفس بدیم  ایا خودشیفته نمیشه؟

چون تو مطلبها خوندم زن باید ارامش بده یا ایراد نگیره یا فلان ولی تجربه کردم باعث خودشیفتگی شوهر شده این مسیله بطوری که طلبکارت میشه🙄

این سوال را کاش اقایون سایت جواب میدادن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتقاد صددرصد دارم...توهم می زنن..ظرفیتشو ندارند....   

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 
اعتقاد صددرصد دارم...توهم می زنن..ظرفیتشو ندارند....  

ببین اخه اونها که خیانت میکنن البته غیر از مسیله هوسبازی یه درصدی بیشتر بخاطر اینه که یه زن دیگه بهشون اعتماد بنفس میده و جذبش میشن ولی خب اگر ما خودمون بهشون اعتماد بنفس بدیم هم به نظرم بیشتر هوا برشون میداره بعید نیست سمت خیانت برن 

البته مطمین نیستم ولی حس میکنم ممکنه اینطور بشه 

نظر شما چیه؟

ببین اخه اونها که خیانت میکنن البته غیر از مسیله هوسبازی یه درصدی بیشتر بخاطر اینه که یه زن دیگه بهش ...

زیادی نباید به هیچ کس بها داد چون آدمیزاد ظرفیت نداره 

خراب می شن عزیزم  

مثلا من اصلا سلیقه شوهرم را تو لباس قبول ندارم خیلی سلیقش قدیمیه هرچند سعی میکنه مارک بپوشه ولی ترکیب رنگها و مدلهایی که میپسنده مال بیست سال بزرگتر از خودشه 

اونوقت فکر کن منم بزور مجبور میکرد طبق سلیقه اون بخرم اول مقاومت میکردم میدیدم فایده نداره میخریدم بعد میگفتم بذا دلش خوش باشه ازش تشکر میکردم  و میگفتم حالا که پوشیدم خوشم اومده 

البته من خوش استایلم با همه چی خوب میشم ولی واقعا هیچ کدوم خریداش عالی و دلچسب من نیستن و نبودن 

ولی دیدم بعد از مدتی که موقع خرید مخالفت میکردم  بهم میگفت خوبه  خودتم بعدا میفهمی که زر زیادی زدی و همینی که من گفتم عالی بوده باز مخالفت میکنی 😐