2777
2789
منم اوایل آبانم. بچه دوممه...یه پسر ۶ ساله دارم و این نینیم هم گلپسره باز😍 خیلی کم اوردم نیمه راه. ...

خیلی سخت و دیر میگذره

من تقویم همش جلومه روز شماری میکنم

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اوایل آبانم. بچه دوممه...یه پسر ۶ ساله دارم و این نینیم هم گلپسره باز😍 خیلی کم اوردم نیمه راه. ...

چرا اخه؟ من خیلی دوس دارم این دوران رو

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
از حال و‌ه‌واهاتون بگین؟ من نی نیم پسره. خدا رو شکر اصلاا حالت تهوع و ویار نداشتم و‌ندارم.&nbs ...

منم نی نیم پسره هیچ ویاری نداشتم تا الان شکر همه چی خوب پیش رفت دارم کلاسهای بارداری رو میرم

منم نی نیم پسره هیچ ویاری نداشتم تا الان شکر همه چی خوب پیش رفت دارم کلاسهای بارداری رو میرم

به منم گفت برو کلاسها. اما بخاطر طول سرویکسم نگرانم. نمیرم فعلا

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

برای من انومالی ۳۳ بود و دکترم ایرادی نگرفت چرا نگرانی مگه دکترت چیزی گفت

نه هیچی نکفت گفت خوبه. سونوگراف هم گفت خوبه. 

انومالی نگفت چنده فقط گفت دهانه رحمت بسته اس

اخه اینجا خوندم اککان زایمان زودرس هست

نه هیچی نکفت گفت خوبه. سونوگراف هم گفت خوبه.  انومالی نگفت چنده فقط گفت دهانه رحمت بسته اس اخ ...

تو نی نی سایت حرف الکی زیاده جز استرس چیزی نیس...یعنی به دکترت اعتماد نداری به بچه های نی نی سایت اعتماد داری؟ من که هم ورزش میکنم و دو هفته دیگه مسافرتم میخام برم البته ۵ ساعته نگرانم نیستم

تو نی نی سایت حرف الکی زیاده جز استرس چیزی نیس...یعنی به دکترت اعتماد نداری به بچه های نی نی سایت اع ...

چقدر عالی، خیلی خوبه انرژی گرفتم. 

مرسی . توکل بخدا هرچی خدا بخواد همون میشه. 

چرا اخه؟ من خیلی دوس دارم این دوران رو

تو بارداری دوم کاملا بی حوصله شدم...توانم خیلی کمتر شده نسبت ب قبلی...از همین حالا ک اخرای ماه پنجم هستم پادرد و گرفتگی عضلاتم بیداد میکنه😐 خواب درست و حسابی ندارم دوست دارم زودتر تموم شههههههه