2777
2789
عزیزم من تهران نیستم ولی استرس نداشته باش فقط موقع عمل مشخص میشه که اوضاع چه جوریه اونم اگه دکترت آگ ...

اره این حرف شماک درسته 

ولی من بدکترم اعتمادندارم میخوام عوضش کنم براهمون یکم مرددم تازه بمن گفت چسبندگی جفت روهم توشماحتماچک میکنم من خیلی دردداشتم بعدسزارین اولم تاچندسال

وخدایی که بشدت کافیست
اره این حرف شماک درسته  ولی من بدکترم اعتمادندارم میخوام عوضش کنم براهمون یکم مرددم تازه بمن گ ...

بعد از سزارین شکمت رو بستی؟ من خیلی محکم بستم بعد سزارین اول خودش بخیه نزد اونم تاثیر داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از سزارین شکمت رو بستی؟ من خیلی محکم بستم بعد سزارین اول خودش بخیه نزد اونم تاثیر داشت

اره اتفاقابستم 

اگه نمیسبتم اصلانمیشدراه برم 

اتفاقایدکتربهم میگفت ک بستن چسبندگی ممکنه بیاره ولی دکتدم میگفت نه ربطی نداره

وخدایی که بشدت کافیست
اره اتفاقابستم  اگه نمیسبتم اصلانمیشدراه برم  اتفاقایدکتربهم میگفت ک بستن چسبندگی ممکنه ...

منم خیلی محکم بستم با گن و باعث شد اوضاع بدتر بشه

عزیزم امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و از حالا هم فکرش نکن خدا خودش کمکت میکنه ولی کاملا درکت میکنم

منم خیلی محکم بستم با گن و باعث شد اوضاع بدتر بشه عزیزم امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و از حالا ...

بنظرخودمم بستن تاثیرداره ولی خوب خیلیام بستن چیزی نشدمن گمونم ازاون بدگوشتام 😕

اره خداکنه ک بخیریگذره خیلی میترسم 

من بعدسزم مشکلات ادرلریم پیداکردم اخه

وخدایی که بشدت کافیست
بنظرخودمم بستن تاثیرداره ولی خوب خیلیام بستن چیزی نشدمن گمونم ازاون بدگوشتام 😕 اره خداکنه ک بخیریگ ...

اتفاقا منم مشکل مثانه دارم 

جاریم دوتا سزارین کرد انگار نه انگار اینقدر عملش راحت بود فرداش بلند میشد من اصلا نمی تونم یه چیز سنگین رو جا به جا کنم منم خیلی ناراحتم بعدمی فکر میکنند ناز میکنی به من میگفت تو تحمل درد نداری😑

اتفاقا منم مشکل مثانه دارم  جاریم دوتا سزارین کرد انگار نه انگار اینقدر عملش راحت بود فرداش بل ...

من عملم خوب بودخودم بی احتیاطی کردم وسایل ستگین بلندکردم احساس میکنم اراونجاشروع شدنمیدونم یاشایدم اون بهانه شددردای شدیدشکمی تادوسال ونیم داشتم بعداونم بازبودمنتهاکمترولی اگ میگرفت وحشتناک بود

وخدایی که بشدت کافیست