2777
2789

قدیم این قوانین بد همه چیز ممنوع نداشتیم که راحت بحث و تبادل نظر میکردیم طبیعی کاربرها قدیمی که مدتی نیومده باشن از قوانین آگاه نباشن 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونین چیکار باید کنم

عزیزم فردا برو تاپیک رفع مشکلات کاربری نی نی یار ۵ ایشون خیلی منطقی و مهربون شاید تونست کار بکنه 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
والا به همون نی نی یار ۵ پیام دادم اما جوابی نداد که چیکار کنم

الان نیست خب پنج عصر میاد کاری نکن عزیزم نهایت کاربریت برنمیگرده دیگه مهم نیست کی بودی شما؟

اره  ولی دوست ندارم بدونن کاربر جدید هستم

امیدوارم کاربریت برگرده اگر برنگشت و انقدر علاقه داری به کاربری سابقت تو امضات بذارش

مرسی عزیزم😍😍😍بابت راهنماییت

خواهش میکنم عزیزم😘

کاربریتون چی بوده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

نانا۲۰۱۵ Mozhgan.gh_92@yahoo.comایمیلم

باز شده این کاربری بسته میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ببخشید من متوجه نشدم ینی میتونم با اون کاربری الان فعالیت کنم؟

بله