عزیزم در یک سال کم کردم من که دچار استریا نشم.همون ترک.هیچی هشت ق برنج چهار ق خورشت.غذا نونیم ی کف د ...
من سه روزه پیاده روی رو شروع کردم. غذام رو هم کنترل میکنم. فقط میلم به شیرینی خیلی زیاده واقعا خودم کنترل میکنم ولی یه وقتایی هم شیطون میره تو جلدم. حلقه گرفتم یه مدت هم زدم راستش تاثیری ندیدم دیگه نزدم. یعنی شما میگی حلقه موثره ؟
و عشق پزشک حاذقی است !که نسخه ی تمام درد هایم را لابلای موهای تو پیچید...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سه روزه پیاده روی رو شروع کردم. غذام رو هم کنترل میکنم. فقط میلم به شیرینی خیلی زیاده واقعا خودم ...
حلقه عالیه روزی بتونی نیم ساعت به بالا بزنی عالیه.رقصم خیلی خوبه سه ربع بتونی برقصی نان استاپ حله.شیرینیو در هفته یک روز خودتو مهمون کن یچیزو بخوری.راستی هروقت خیلی هوس کردی ی چیزی بخوری بعد غذات فقط یک ق بخور ازش هم هوست رفته هم چاق نمیشی.راستی از حرف دیگرانم که تغییر نکردی یا وای چ لاغرشدی مث استخون و اینا حسای نبر.همین که بری مغازه و لباسای تن مانکنو بتونی بخری کلی عشق می کنی.خیلی حال میده.بووس
میشه ازخدابخوای منم حاجت رواشم😍به امید روزی که بیام این امضارو تغییر بدمو بگم حاجتمو گرفتم .عاشقتونم خواهریا😘