2777
2789

بچه ها من امسال خيلي كم كاري كردم اصلا اماده نيستم و ميدونم حتي پرستاري ازادم نميارم😔😔 ولي ميخوام پزشكي قبول شم.  سال ديگه البته

من اولش خوب شزوع ميكنم ولي اخرا ول ميكنم يه راهي بگين من انگيزمو حفظ كنم 😔

از دانشگاه انصراف دادم  و الان ٢٤ سالمه نميتونم يه رشته ديگه برم بخاطر اين همه وقت و هزينه اي ك گذاشتم

كاش ول نميكردم اين اخرا رو

منم امسال واقعا انگار شانسی میخوام برم کنکور هیچ هیچم 

سال دیگه ایشالله

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيز دلم يه مشاور انگيزشي بگير كه هميشه هم همراهت باشه.

هستن اين افراد كه دائم باهات در ارتباطن. صبح بيدارت ميكنن. ميزان مطالعه رو چك ميكنن هر روز ،

خسته بشي كم بياري باهات صحبت ميكنن و استراحت ميدن و با حرفاشون بهت انگيزه ميدن خيلي

اينا گزينه هاي خوبين

با ساعات مطالعه زیاد شروع نکن که زده شی از درس .. تو کتابخونه مثلا درس بخون که تو خونه کسل نشی ..

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇
تجربي هستي؟  من خيلي ناراحتم كاش ميشد نرم سر جلسه

ارع منم ناراحتم ولی کاریه که شده خیلیا میگن کنکور شانسیه میخوام امتحان کنم ببینم راسته یا نه وقتی میگم هیچی ینی هیچییی نخوندم

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
ب هر قيمتي و هر رشته اي نرو پشيمون ميشي 😓

رشتم ک مورد علاقمه

زبان میخونم، چ ترجمه چ ادبیات فرقی نداره برام

منظورم دانشگاه بود... دعا کن روزانه قبول شم 😔

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
عزيز دلم يه مشاور انگيزشي بگير كه هميشه هم همراهت باشه. هستن اين افراد كه دائم باهات در ارتباطن. صب ...

مشاور خوب بايد پيدا كنم

ولي هزينه شون خيلي زياده واقعا اون قدري ك ميگن نميتونم 🙁