2777
2789

من خیلی دوس داشتم چرا کسی دیگه نمینویسه؟؟؟ مخصوصا داستان پری جون واقعا گریه کردم باهاش

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مد قبل عيد بود الان مد جديد تاپيكاي دروغ و فانتزياي خيانته 

😂😂😂 اره والا من چند روز نمیام بعد که میام میبینم مچ گرفتن و دعواس

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )
یه مدت نی نی سایت شده بود رمانخونه😁

من دوس دارم 😁😁😁

اخه بی احترامی هم زیادمیشه تایکم براشوون عجیب میادداستان خیلی رک میگن دروغه توخیلی تاپیکادیدم به هم دیگه اینجوری میگن حالایه درصدم بنده خداراست گفته باشه  زشته دیگه

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
اخه بی احترامی هم زیادمیشه تایکم براشوون عجیب میادداستان خیلی رک میگن دروغه توخیلی تاپیکادیدم به هم ...

دقیقا, من خودم چند بار میخواستم داستان یکی از دوستامو بنویسم ولی پشبمون شدم چون خیلی عجیبه و باور نمیکنن

دقیقا, من خودم چند بار میخواستم داستان یکی از دوستامو بنویسم ولی پشبمون شدم چون خیلی عجیبه و باور نم ...

ارررره منم یه بارقصدداشتم گفتم ولش کن اخه یه نفرم به ادم بی احترامی کنه واقعامن سختم میشه 

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️