2777
2789
عنوان

خواستم رو شوهرم حرکت بزنم نشد

380 بازدید | 22 پست

تاپیک زنی ک خرج نداره ارج نداره رو ک خوندم 

دیدم اره توی دور بر منم زیاد هست ک خرج  بالا و احترام زیاد ک شوهرشون بهشون میزارن 

الان سه روزه از همسر خواستم بریم لباس بگیرم 

..لباس دارم فقط واسه اینکه این ماه چیزی گرفته باشم .. بعد کلی جنجال ک کار دارم رفتیم 

اما پاساژای گرون و لوکس اصلا واینستاد و گفت حرفشو نزن 

ببخشید خندم گرفت شوهرتون از شما زرنگ تر بود

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفت سمت وسط شهر و گفت تو اوایل از فلان جای شهر میخریدی مانتو های 60 .70 تومنی بعد شد فلان جای شهر 140 ..150   ..حالا میخوای بالای شهر بری ک چی  

اونقد چیز خوب نخواستم ک فک میکنه اگه گرون بگیرم از سرم زیاده  

عزیزم اینکارو باید از اول میکردی الان دیگه زیربار نمیره 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

منم عقيده شما رو دارم دور و برمون اونطور آدما زيادن كه خرجشون بالاس جاشونم رو سر شوهرشونه،اما اينم ميدونم از اول هرجور بگيري شوهر همونطوري عادت ميكنه اونا از اول خرجشون بالا بوده شوهرشون عادت كرده. 

عزیزم اینکارو باید از اول میکردی الان دیگه زیربار نمیره 

دقیقا

من ببار رفتم خرید بردمش یه جای گرون یه لباس خریدم چشاش شد چهارتا رفت یه لباس مردونه انتخاب کرد به چه گرونی نصف حقوق اون ماه رفت واسه دو تیکه لباس

گفت اگه قرارهای تو خرج خودت کنی منم می‌کنم اینجوری که نیستم