2777
2789

قبلا هم تاپیک زدم .بخاطر شرایط بسیار بد خانواده ام تو سن کم اونوقتی که هنوز فرق بد و خوبو نمیدونستم فقط برای نجات از شرایط سخت زندگیم و فرار از جو غمبار خونه زن یه آدمی شدم که به هییییچ وجه باب میلم نبود و از هیچ لحاظ سنخیت نداشتیم.الان تازه تازه عقلم کامل میشه و یه سری چیزها خیلی آزارم میده مثلا ظاهر شوهرم که اصصصلا به من نمیاد و زمین تا آسمون فرق داریم و اینو خیلیها بهم گفتن.راستش شوهرم اصلا قیافه جالبی نداره و تیپ و هیکلشم افتضاحه بر عکس متاسفانه من خیلی کم سن و سال به نظر میرسم و ظاهر خوبی دارم.دیروز یکی از همکارامو دیدم که خیلی ایراد تو ظاهرش داره مثلا انحراف چشم شدید داره. تازه نامزد کرده دیروز نامزدشو دیدم واااای باورم نمیشد پسره شبیه مدلا بود انقدر چهره خوبی داشت انقد خوش تیپ بود که نگو.حالا از دیروز همش با خودم میگم من خودمو تباه کردم منم میتونستم یه انتخاب متناسب با خودم بکنم.لعنت به من...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا خدي حق بهت ميدم ولي ظاهر همه چيز نيست،اگر رابطه تون خوبه و از بقيه مساعل رضايت داري ظاهرشو كم كم بهتر كن عزيزم

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

عزیزم یه ضرب امثل هست ک میگه سیب سرخ اسیر دست چلاغه

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

مشکل فقط تیپ و ظاهرشه؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️