2777
2789
عنوان

برای سحری چی درست کردین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 31 پست
چلو قارچو میتونی دستورشو بهم بگی؟

پیاز داغ. گوشت چرخ کرده .فلفل دلمه مربع خرد شده.قارچ را تفت بده

برنج رو آبکش کن لابه لا ازاین مواد و روش جعفری تازه خرد شده و دوباره یه لایه برنج مواد و جعفری روش هم زعفران آب کرده می ریزی دم میکنی موقع سرو به دلخواه زرشک یا کشمش سرخ شده یا هردو رو روی برنج مبريزي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاز داغ. گوشت چرخ کرده .فلفل دلمه مربع خرد شده.قارچ را تفت بده برنج رو آبکش کن لابه لا ازاین مواد ...

همه موادشو دارم به جز جعفری نباشه نمیشه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چرا میشه  اگه داشته بهتر بود فقط بخاطر عطر غذات وگرنه اشکال نداره

خب پس همینو درست میکنم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چرا میشه  اگه داشته بهتر بود فقط بخاطر عطر غذات وگرنه اشکال نداره

ممنون دوست جونیم 😘😘😘

ماکارانی خیلی راحته یا کشمش پلو 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
قورمه سبزی 

نوش جونتون عزیزم

پریشب قرمه سبزی درست کرده بودم 

عدس پلو با سالادشیرازی  خیلی دوست دارم😊😊

وااااااای گفتی من عاشق عدس پلو هستم 

شب قدر دوتا عدس پلو نذری آوردن واسمون جاتون خالی خیلی خوشمزه بود جفتشو خوردم بنده خدا شوهرم میگفت از اون عدس پلو بیار بخورم ببینم چه جوری گفتم خدا قبول کنه خیلی خوشمزه بود😊😊😊😊

نوش جونتون عزیزم پریشب قرمه سبزی درست کرده بودم 

فدات عزیزم 

😆ووی من اولین باره برا شوهرم درش کردم خدا کنه خوب بشه

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹