2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چرا الکی چیزیو بخونم که بعدش شغل نباشه و زندگیمگ الکی هدر بدم

اینجوری بخوای نگاه کنی تو این مملکت به هیچی اعتبار نیست

یا باید کلا بیخیال درس بشی بریدنبال یه کار  دیگه یا بمونی پشت کنکور کم کم سرد میشی نسبت به درس میبینی چند سالو بدون هیچ نتیجه ای خراب کردی

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

اگه رشته و دانشگاه خاصی تو ذهنته و امسال نمیرسی بهش،پشت کنکور بمون.دانشگاه رفتن برای هر رشته ای هنر نیست.هنر اینه برای علاقت تلاش کنی.تلاااااش نه اینکه چون پشت کنکور موندی وقت زیادی حالا از شنبه،شنبه،شنبه....

چی میخاد خخخخ

کااااان 😀😀😀😆😆❤❤❤

نخ و سوزن بردار اول بدوز و بشین سر درست عشقم

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
این اشتباه رو من کردم به هیچکس توصیه ای نمیکنم چون واقعا نمیشه خوند 

من خودم پارسال همین حرفای این خانومو میزدم ولی چون شد سال سوم دیگه واقعا کلافه و خسته بودم کنکور روحیه داشتن خیلی مهمه توش

من خودم پارسال همین حرفای این خانومو میزدم ولی چون شد سال سوم دیگه واقعا کلافه و خسته بودم کنکور روح ...

شمام سه سال موندی؟؟؟پشیمونی؟

ادمک لال نباش پرو باش  
دقیقامن روحیمو باختم و دانشگاه رفتم الانم پشیمونم امسال ک نتونستم چیزی بخونم بخاطر ی سری مشکلات ولی ...

ینی بمونم بهتره؟میخام بچسبم ب نون ک خربزه ابه

ادمک لال نباش پرو باش