2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 56 پست

عزیزم من کانال سیسمونی دارم تشک گارد. تشک لحاف و متکا کیفی مسافرتی و معمولی،تشک تعویض کیفی ، قنداق فرنگی ،اغوشی وغیره

دوست داشتید بگید تا ادرس کانال بدم بهتون

«کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید.        delbaft98@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها گفتن تا چند ماه اول فقط شیشیه شیر سایز یک و دو و چهار کافیه، لباسم معنولا نیگن سه دست سایز ۰ ...

شیشه شیر سایز داره؟؟ یعنی چند سی سی؟؟ ماکزیمم سایزش چنده؟ 

ار اون كوچولوها بدرد نخورن از اون بزرگا من نخريدم ولي بنظر خودم بهتره

یعنی اون کوچولوها حتی واسه بالشم کاربرد نداره؟ من یه ۱۸ تومنیشو چند روزه دیدم هنوز فکرم پیششه🤗🤗 یعنی نخرمش؟

به نظر من کریر و کالسکه نگیر بعدشم پوشک به مقدار زیاد شیشه شیر پستونک لباس سرویس حوله تخت کمد پتو یک ...

کالسکه تمیخرم ولی کریر میخوام بخرم چرا اگه کاربردی نیست نخرم

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین
چون فقط ادمو خسته میکنه جا به جا کردنشم از جدول و پله اینا سخته 

اره ولی برای بچه های درشت و سنگین خوبه😉

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
شیشه شیر سایز داره؟؟ یعنی چند سی سی؟؟ ماکزیمم سایزش چنده؟ 

من خودم هنوز نخریدم ولی بله سایز و سی سی مشخص داره مثلا سایز نوزادی با نی نی ۲ماهه کاملا متفاوته، اونطور که من تحقیق کردم از اطرافیانو نی نی سایتیا بهترین مارک فعلا avent هستش