با شوهرم تازگیا همش بحثم میشه.. تا یه چی میشه دست روم بلند میکنه... فحشای زشت بهم میده... به خانوادم توهین میکنه...خودش تو یه خونواده ای بزرگ شده که سال به سال بهش زنگ نمیزنن ولی جونشونو براش میده.. تازگیا هم با مامانم لج افتاده،چون بابام ضامنش شده بودحقوقشو بخاطر ندادن اقساط مسدود کردن...الان زورش گرفته که چرا مامانم حقوقشو میخواد..ازش متنفر شدم...امشبم کلی به خودمو خونوادم فحش داد بعدش گفت پاشیم بریم خونه بابام( بعد از ۶ ماه) چون اصلا آدم حسابش نمیکنن ؛ منم گفتم نمیام خودش ول کرد رفت.. اشکم بند... کاش بمیره....چیکار کنم خدایاااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دارم به این نتیجه می رسم ،مردها بیخودترین موجودات مخلوق خداوندند .
البته ما فقط حرفای ی طرف دعوارو میشنویم...و نمیشه نظر كلی براهمه صادر كرد...نی نی سایت آدم بیشتر وقتی میاد ك تو زندگی مشكلی داشته باش و ما چون ازدواج كردیم تنها فرد زندگیمون شوهرمونه...مثلا من خودم وقتی حالم خوبه با همسرم ده روزم نمیام سر بزنم...ولی تا ناراحتی بین خودمو و همسرم پیش میاد سریعا تاپیك میزنم ك با دوستان مجازی درد و دل كنم چون دیگه دوستای واقعی ك كاملا میشناسنت مورد اعتماد نیستند...حالا بعد از ده روز یدونه تاپیك ناراحتی از شوهر زیادم بدم نیست نسبت ب ده روز خوشحالی...مگه ن؟؟😄