2777
2789
عنوان

مردم از خنده

1026 بازدید | 20 پست

اقا امروز رفتم عابربانک پول بردارم پشت سرم  یه پسر 20 و خورده ای بود با یه خانوم میانسال 

همین که دستمو بردم رو مانیتور خودپرداز پسره شروع کرد به عوق زدن و بالا اورد.زنه اومده میگه گمشو برو یه جا دیگه پول بردار میگم حضرت اقا چه مرگشونه میگه پسرم از انگشت لاک زده حالت تهوع میگیره

موندم بخندم یا گریه کنم

تو رو خدا ازدواج فامیلی نکنید

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااااااااااا لاک زده صد برابر بهتر از انگشت پر پشم و پیل خودشه تا معلوم نیس چند بار کرده تو مماخش😩😩😩😩

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

اینکار ایشون افتضاح بوده اما من یه بار پشت سر یه خانوم تو عابر بانک بودم یه پلاستیک تخمه دستم بود داشتم میشکستم.... تو حال خودم بودم....برگشتن با تلخی گفتن پشت سر من تخمه نشکن!!!! نظر شما چیه دوستان کار من اشتباه بود ؟

d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟
اینکار ایشون افتضاح بوده اما من یه بار پشت سر یه خانوم تو عابر بانک بودم یه پلاستیک تخمه دستم بود دا ...

نه ایشون با مادرشوهرش ب مشکل خورده بود😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
اینکار ایشون افتضاح بوده اما من یه بار پشت سر یه خانوم تو عابر بانک بودم یه پلاستیک تخمه دستم بود دا ...

شاید قشنگ نمیشکستید.هر چند به ایشون مربوط نبوده

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

۳۰ درصد شما و ۷۰ درصد خانوم مقصرن 

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁