2777
2789

خانمها سلام، گروهی داریم که اعضای نی نی سایت داخلش عضو هستن، همگی خانم هستن روزانه تبادل نظر داریم در مورد مسائل مختلف، دوست داشتین درخواست دوستی بدین تا بهتون لینک بدم تشریف بیارین، خوشحال میشم از تجربیات و نقطه نظرهای شما هم استفاده کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش میاد دلیل خاصی هم فکر نکنم داشته باشه ولی بیشتر از زنه  تو نت سرچ کن  کامل و درست میاد برات

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

منم دو تا حاملگی پوچ داشتم .رفتیم دکتر مشکل از همسرم بود.ژنتیک اسپرمش خوب نبود از ۱۰۰ درصد ۳ درصد بود .ویکی از مهمترین دلایل حاملکیه پوچه 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا