2777
2789
عنوان

خانوما بیایین بگید چطوری تونستیدخونه بخرید من که ناامیدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 95 پست
من یک مبگبرم که از ابن ماه میشه هشتصد همسرمم یکوهشصد حکمشه باوام و قسط همون دوونیم میشیم

اگه مغازه درآمد نداره واسه چی نگهش داشتید

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

بابام سی تومن از پول جهازمو سه سال پیش داد سی تومنم شوهرم ده تومنم پدر شوهرم داد یه خونه ی نقلی تو پایین شهر خریدیم انشالا تا چندوقته دیگه میخوایم بزرگترشو بخریم

یه پیشنهاد عالی اینکه دوسه تا قرعه کشی شرکت کنین بخدا قرعه کشی خیلی چیز خوبیه اما پیش یه آدم معتبر من خودم چندتا آدم میشناسم با قرعه کشی شرکت کردن زندگیشونو ساختن مثلا مام یکی شرکت کردیم ماهی پانصد میدیم بیست میلیون

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلم پیش دبستانی هستین

؟؟؟؟

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻
من هرموقع باورم بر این بود که مثلا پونصد میلیون پولی نیست و حتما بهش دست پیدا میکنم واقعا این اتفاق ...

خوش بحالتون منم میخام عزممو جزم کنم و وام مسکن هشتاد میلیونی وردارم با اینور اونور که صدتومنی وام جور کنیم باطلاهامو ماشینمونم بفروشبم میشه صدوسی ولی میدونید ازچی میترسم من ادمی نیستم که بگم کم میپوشم کم میخورم میترسم کم بیارم نتونم باکم بسازم البته اینم میکم فکرنکنید خیلی ولخرجم ولی بااین وام ها فکرکنم دیگه فقط بتونیم پول نون پنیرمونو دربیاریم

من شوهرم خسیسه. کلا پول تو جیبش نمیذاره من هربار زرنگی میکنم یکم ازش میگیرم انصافا خرج بیخودم نمیکنم. میریزمشون تو قلکم بهش هم نمیگم. بعد میارم نشونش میدم چشماشششششش برق میزنه کلی هم ذوق میکنه بعد میرم باهاشون طلا میخرم. حقوق شوهرمم زیر دو تومنه. خودمم خانه دارم البته این مراحل چند ماه طول میکشه

خوش بحالتون منم میخام عزممو جزم کنم و وام مسکن هشتاد میلیونی وردارم با اینور اونور که صدتومنی وام جو ...

از این بهتره که تا آخر عمر پیش مادرشوهرتون بمونید!!

بعدشم خدا رزاقه. برات میرسونه. اینو اگه باور داشته باشی همه چی حل میشه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
منم فقط از قانون جذب نتیجه گرفتم و بس

چجوری 

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻