2777
2789
عنوان

اينقدر با صدايِ بلند زندگي نكنيد...

374 بازدید | 25 پست

به ديگران چه ارتباطي دارد شما ديشب شام را در كدام رستوران خورده ايد؟

جشن ها و شاديها و عاشقانه هاي حقيقي يا دروغيِ خود را به نمايش نگذاريد،خيلي ها جايِ خاليِ كسي را در زندگيشان حس ميكنند،آنها را غُصه دار نكنيد!

يا اينكه امروز دلتان گرفته،مينشينيد جلويِ دوربين زار ميزنيد،شايد همين امروز كَسي بعد از روزها غُصه داشتن دلش ميخواهد شاد باشد،روزش را خراب نكنيد.

☑️اين تغييرِ آب و هوايِ دروني را درونِ خود نگه داريد،لطفا اينقدر با صدايِ بلند زندگي نكنيد.

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ بود👌👌👌

ذهنت قشنگه👍

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

دقیقا.. 

شیوه ی من ایینه...انقدر ک بعضی وقتا بعضیا یه پزایی به من میدن ک خندم میگیره.. تو دلم میگم فک میکنه الان من حسرتشو میخورم نمیدونه ک من صد برابرشو دارم و کردم و...

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم

حالا واجبه افسرده ها برن پیج مردمو ببینن؟ 😯

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
با حرفتون موافقم ولی وقتی میری تو اینستا پیج همین خز و خیلا چندین هزار فالوور دارن یعنی ملت خوشسات م ...

اونا هم مشكل دارن

از یه طرف میگن ناله نکنین از زندگی، شادیاتونو به اشتراک بذارین. بقیه رو در امواج مثبت زندگی تون شریک کنین و...

از اینور میگن خوشبختیاتونو قایم کنین از بقیه. چشم میزنن، غصه میخورن، حسودی میکنن و...

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

حالا واجبه افسرده ها باید برن پیج مردمو ببینن؟ 😯

عزيزم ربطي به افسرده بودن نداره،تمامِ آدما توو اوجِ خوشبختي هم گاهي ممكنه روو فُرم نباشن.

از یه طرف میگن ناله نکنین از زندگی، شادیاتونو به اشتراک بذارین. بقیه رو در امواج مثبت زندگی تون شریک ...

تا اطلاع ثانوی ناله کنید تا جو چی مد بشه 😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"