2777
2789

سلام دوستان بچه من الان چند روزه رفته توی نه ماه هنوز نه چهار دست و پا میره و نمیتونه بشینه دوره بالش میزارم ، به نظرتون هنوز جا داره نگران نباشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم یازده ماهگی نشست دوازدهم چهاردست وپا رف...نگران نباش بچه ها فرق دارن.یکیو دیدم۴ماهگی دندون درآورد۵ماهگی مینشست وچهاردستوپامیرف ۸ماهگی راه میرف٬منم میدیمش نگران میشدم.الان دخترم پدرمو درآورده التماسش میکنم ک یه دیقه بشینه فقط!!

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁

پسر منم سینه خیز نرفت ولی الان چه چیزی تو مایه های چهاردست و پا میره

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞
بچه تا یسالگی وقت داره بشینه و تا ۱۸ ماهگی وقت داره راه بره،اینو فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان تو تلوی ...

نشستن منظورت از حالت خوابیده ب نشستنه؟آخه پسر من میره روبه شکم حالت گوگله میگیره بعد میشینه ولی از خوابیده ب پشت نمیتونه بشینه

برای سلامتی همسرم و پسرم یه صلوات میفرستید؟