2777
2789
عنوان

نی نی یااااااااار

197 بازدید | 40 پست

چرا سایتتون نظارت ندااااره..چرا هرکی راحت میاد از ایران بد میگه این چه سایتیه که مردم راحت میتونن از نظام بد بگن نی نی یاررررهاااا وهرکس که مسئولیت داره خودتون بهتره زودتر یه فکری کنین ...اشکالی نداره که نقد کنن ولی هیچکس حق نداره نظام و کشورش و بکوبونه ..

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

😒😒😒😒ریحانه چوعولی کنی قط کاربریت میکنما.چی گفتن مگه.

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دوستان میان نظرشونو میگن بت😄

😆😆اینجام مبصر گذاشتن نی نی یارا😀😀

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
😒😒😒😒ریحانه چوعولی کنی قط کاربریت میکنما.چی گفتن مگه.

مگه این کاربری چی داره که باید بخاطرش از این همه توهین بگذرم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

یعنی واقعا از شرایط راضی هستی خانومی؟

خانومی دختر کدوم نماینده مجلسی؟از اونجا چه خبر؟گرونتر نمیخوان بکنن خوشبخت شیم؟😆😆

😂←بــه والدین خود احترام بگذارید شاید که پدر و مادر واقعی شما باشند.            _امام جمعه استانبول😂😂😂😂😂

چه تاپیکی لینک بفرستید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

چه تاپیکی لینک بفرستید

من بلد نیستم لینک بفرستم ولی چندتا اسکرین گرفتم

لینک تاپیک رو بفرستید کجا به خود نظام توهین شده؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت