2777
2789
عنوان

سووووسک گمشده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 202 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شجاع باش دیروز بعد از چندسال تو خونه سوسک دیدم...مرد خونه که رفته بود رو مبل جیغ میزد منم با دمپای ...

وای پری شب یه سوسک اندازه مادرشوهزم تو خونه پیدا کردیم شوهرم یکی با پشه کش میزد روش یه جیغ زنونه میزد...نمیدونستم بخندم یا گریه کنم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
شجاع باش دیروز بعد از چندسال تو خونه سوسک دیدم...مرد خونه که رفته بود رو مبل جیغ میزد منم با دمپای ...

عجيبه برام مرد از سوسك بترسه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
شاید الان روش نشسته باشی    

شایدم الان سوسکه روش نشسته باشه😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

منم اوایل که اومدیم تو این خونه یه سوسک رو اپن دیدم ولی تا خواستم بگیرمش در رفت الان نزدیک یه سال و و نیمه ندیدمش!!! 😕

نگرانشم یه وقت بلایی سرش نیومده باشه!!😔

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

بچه ها کسی میدونه این پشه های دور لامپی فایدشون چیه ک همش میافتن داخل ظرف عذا یا بعد یسات میمیرن باید جنازه هاشون با جاروبرقی جم کنیم😒

‏خدایا اگر من بد کردم ، تو را بنده‌ای دیگر بسیار است. اگر تو با من مدارا نکنی مرا خدایی دیگر کجاست؟💗

پس بیا یه سر با شوهرم اشنات کنم😂😂😂😂😂😂😂خودش میگه از اژدهای دوسر نمیترسم ولی از سوسک میترسم....البته زیادم زیر بار نمیره...میگه چندشم میشه

میترسن به رو خودشون نمیارن 😑😂😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
وای پری شب یه سوسک اندازه مادرشوهزم تو خونه پیدا کردیم شوهرم یکی با پشه کش میزد روش یه جیغ زنونه میز ...

اره مردا تو این وضعیت خیلی خنده دارن😂😂😂

منم یه چند تا جیغ بنفش میزدم یکی میزدم تو سر اون سوسک بدبخت🤣🤣🤣

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
بچه ها کسی میدونه این پشه های دور لامپی فایدشون چیه ک همش میافتن داخل ظرف عذا یا بعد یسات میمیرن بای ...

پروتئین دارن 😶

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴