2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری

354 بازدید | 12 پست

سلام به همگی من الان ۱۲هفته هستم از هفته ۷ هر هفته یه روز خونریزی دارم همراه با لخته مثل موقع پریودی ولی خودش کم میشه و تا یه روزم بیشتر نیست به دکترم هم گفت مشکلی نیست تو سونو همه چی خوب بود رشد بچه ضربان قلبش ولی بازم نگرانم میخواستم بدونم کسی مثل من بوده اخه برای من مثل لکه بینی نیست انگار پریود میشم مقدارش زیاده ممنونم میشم اطلاعاتی دارین بگین

هفته۱۲ لک بینی داشتم لک های قهویی با شیاف و استراحت قطع شد 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=61397200]خب شیاف استفاده کن[/QUOT واسه امصات صلوات فرستادم 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

استارتر عزیز سلام جفتت پایین نیس؟استراحت کن و نزدیکی صفر باشه ان شاالله خوب میشی 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
استارتر عزیز سلام جفتت پایین نیس؟استراحت کن و نزدیکی صفر باشه ان شاالله خوب میشی 

نه پایین نیست انشالله رفع بشه ۲۳خرداد سونوی ان تی دارم خدا کنه همه چی خوب باشه 

سلام دوست عزیز

من الان تاپیک خونریزی شمارو خوندم و با توجه به تیکر بارداریتون متوجه شدم خوشبختانه خدا روشکر هنوز باردارید. الهی که به سلامت زایمان کنید.

من الان هشت هفته باردارم.از هفته شش لکه بینی داشتم سونو دادم و قلبش تشکیل شده. اما مثه شما هر شنبه خونریزی میکنم یه روز کامل انگار پریودم و بعد قطع میشه تا هفته دیگه.

اگه لطف بکنین منو راهنمایی بکنین شما چی کار کردین به جز شیاف و داروتون چی بود یا دکترتون کی بود خیلی ممنونتون میشم