2777
2789
عنوان

پسر شب بیدارم!

250 بازدید | 37 پست

پسرم بعداز ظهر نخوابید تا ساعت هفت و نیم که از خستگی بیهوش شد! امیدوار شدم که تا صبح می خوابه، حالا از یک ساعت پیش بیدار شده و این یعنی ای خواب تو چه زیبا بودی😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمن فرداهم میری سرکار؟؟وای نگو داره دوران بچگی دختر اولم برام تازه میشه،منم دختر اولم بد موقع میخوابید همش،کلا شغلمو گذاشتم کنار خیلی اذبتم کرد ولی خوشبختانه بچه دومم تایم خواب و ..مث خودمون بود کمتر اذیت شدم

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
چند وقتشه؟ خدا حفظش کنه!

۲ ماهشه. ممنونم. کاش پسر منم بزرگ شه از در و دیوار بالا بره دلم براش میسوزه هیچ کاری از دستش بر نمیاد

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

خب معلومه وقتی 7 بخوابه الان پامیشه. پسرذمن از شبای قدر خوابش افتضاح شده. یادم رفته چجوری میخوابید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خخخخخ. پسر من تازه الان خوابید ولی من باید بیدار باشم چون واکسن زده

اخی چقد سخته مراقب تبش باش ایشالله فردا صبح که بیدارشد تبش بند اومده

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

واییییییییییی مخم ترکید کاش فقط بیدارباشن غر غر غر همش غر نق نقش منوداره   

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 
۲ ماهشه. ممنونم. کاش پسر منم بزرگ شه از در و دیوار بالا بره دلم براش میسوزه هیچ کاری از دستش بر نمیا ...

وای قدر این لحظات رو بدون که پادشاهیه  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
۲ ماهشه. ممنونم. کاش پسر منم بزرگ شه از در و دیوار بالا بره دلم براش میسوزه هیچ کاری از دستش بر نمیا ...

نگو اینا بگو ایشالله بزذگ شه ولی آروم باشه بچه شیطون خیلی سخته

وای قدر این لحظات رو بدون که پادشاهیه    

خخخخخخ. باورت میشه گریه میکنم که اینقدر مظلومه تو صورتم نگاه میکنه و با التماس میخپاد بغلش کنم وقتی بغلش میکنم کیف میکنه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید