پسرم بعداز ظهر نخوابید تا ساعت هفت و نیم که از خستگی بیهوش شد! امیدوار شدم که تا صبح می خوابه، حالا از یک ساعت پیش بیدار شده و این یعنی ای خواب تو چه زیبا بودی😶
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتمن فرداهم میری سرکار؟؟وای نگو داره دوران بچگی دختر اولم برام تازه میشه،منم دختر اولم بد موقع میخوابید همش،کلا شغلمو گذاشتم کنار خیلی اذبتم کرد ولی خوشبختانه بچه دومم تایم خواب و ..مث خودمون بود کمتر اذیت شدم
هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد
خب معلومه وقتی 7 بخوابه الان پامیشه. پسرذمن از شبای قدر خوابش افتضاح شده. یادم رفته چجوری میخوابید
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....