2777
2789
عنوان

کمک کنین خیلی استرس دارم 😳😒😞

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا برام ازمایش داده کلی اما گفت شما تنبلی تخمدان داری فعلا اقدام نکن شاید تخمک داشته باشی باردار ب ...

انشالله که خیره بد به دلت راه نده .درست میشه و دامنت سبز میشه شما که سنی نداری ایمان و امیدت به خدا باشه .میدونم الان چه حسی دارید اما نگران نباش برا همه پیش میاد .چیزای مقوی بخور مثلا کاچی بخور روغن حیوانی توش بریز .جیگر گوسفند بخور .گوشت بوغلمون.بذر کاسنی و بذر هویج هم بگیر استفاده کن دو روز اول قاعدگیت .کلا چیزایی مقوی بخور 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم

تنبلی تخمدان بیماریی هست که خیلی راحت و با چند تا قرص قابل کنترل و درمانه و چیزیه که به راحتی میتونی باهاش باردار بشی و جز مشکلات خییییلی جزیه برا بارداری.

منم تنبلی تخمدان داشتم دخترم 8 ماهه کنارم لالا کرده.

ولی 2 سال منتظر موندم براش.علتشم ضعف اسپرم شوهرم بود نه تنبلی تخمدان 

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
دارو استفاده کردین؟ میشه از تجربه های درمانتون بگین؟

کلی انپول و دارو استفاده کردم نشدم ولی وقتی ول کردم باردار شدم .فقط ازمایش پرولاکتین دادم اون بالا بود هفته ای نصف قرص داستینکس میخوردم با اون سریع شدم .نگران نباشید تو تنبلی تخمدان ما نازایی نداریم خود دکترم به من میگفت دیر زایی داریم ولی نازایی اصلاا کاملا درمان داره .ولی سن شما پایینه اول اقدام کن اگر تا شش ماه نشدی بعد برو دکتر 

آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...