2777
2789
عنوان

دسته گل خواستگارییی بیاییین نظراتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😬😬😬😬

خب من بلد نبودم خشک کنم الان ندارمش ولی همه دوستام دارن تو خونشون.

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

شما 

میخواید سفارش دسته گل رو بدید 

ک آقای داماد براتون بخرن و بیارن ؟؟؟

بهتر نیست خودشون با سلیقه خودشون  انتخاب کنن؟؟🤔🤔

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

دسته گل طبیعی خیلی بهتره

بعدا میتونی خشک کنی نگه داری

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟

اگه مطمئنید بهم میرسید بنظرم سبد گل مصنوعی ازین رز ها ک شبیه طبیعی ان.

ولی در کل گل خاستگاری باید طبیعی باشه چون هیچی معلوم نیس ممکنه بهم بخوره و بشه اینه دق

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

الان ک باکس شیک تره و مد شده بعد اونم سبد گل حالا اگ میخوای نگهش داری ک همون مصنوعی بگیر طبیعی اگ خشکشم کنی بعد یسال باید بندازیش دور پوسیده میشه ولی یه مدل ترکیبی از هردو نوع گل بردارک تو سبد گل باشن خیلی خوب میشه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

يادمه مامان بزرگم ي همسايه داشت من بچه بودم اين بنده خدا ٧ تا پسر داشت، هر دفعه ميرفتيم  با ي دسته گل مصنوعي اينو ميديديم توي كوچه، و خبرش رسيد هر هفتا عروسو بعلاوه تمام خواستگاري هاي به نتيجه نرسيده رو با همين دسته گل رفته بوده 🤪🤪🤪🤪 بعدشم بزار داماد خودش بگيره اونجوري بيشتر ذوق ميكني