2777
2789
عنوان

کاربران بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 36 پست

یبار یکی به من گفت نمیدونی فرمایش نکن من گفتم درست صحبت کن گفت چرا میخوای نظراتتو تحمیل کنی.حالا سوال مال یکی دیگه بود برا منم سوال شده بود بعضیا جوابشون یجوری بود به شک افتادم...اصلا بیکارن به اینکه به یکی گیر بدن...

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال....‌.یکی بهم گفت تو طرفدار هرزه ای و میدونی کیا طرفدار هرزه هان.......اینا شعور ندارن تربیت خانوادشون درست نبوده باید پرتش کنی از زندگیت بیرون😁

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم  
یه بار من از سر و صدای همسایه و وحشی بازیاشون نوشتم. یه کاربر به اسم زوئی اومد گفت تو خودت بیخودترین ...

دلم آش خواست 🙃

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
نینی یار باید اینا رو بندازه بیرون خیلی بعضیا بی ادن

بندازه بیرون با کاربری دیگه میان و این همینجور تکرار میشه

بدتر از اونا، کاربرایی هستن که وقتی نظرت مخالف نظرشونه با لحن تند و بد ریپلای میکنن

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
من بعد ۴سال ک اینحا عضوم اونروز یکی بهم فحش ناموسی داد! در حد شخصیت خانوادش و خودش

ناموسی

همجنس به همجنس؟

یه بار یکی گفت اونها که بد حجابن ج ده  هستن

هنگ بودم اصلا

مغز تنها چیزی ست که با شستشو کثیف تر میشود
من بعد ۴سال ک اینحا عضوم اونروز یکی بهم فحش ناموسی داد! در حد شخصیت خانوادش و خودش

کی کدوم تاپیک😲😲😲😲

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌