2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ادم انقد تاپیک قهر و اشتی میبینه هی میگه اینم ته ازدواج و عاشقی 

واقعا که ته عاشقی و بدنبالش ازدواج  اگر اینه که طرف بی محلی کنه و هی طاقچه بالا بزاره دخترو یا پسرفرقی نداره چ کاری ادم عاشق بشه همون زندگی کوفتی مجردی چشه؟راحت و بی دغدغه 

این وسط ی بچم بیاد  میشه ی ادم عقده ایی که پس فردا ابراز احساسات بلد نیست

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
ما عاشق نبودیم ..اماتازگیا عوض شده احساس میکنم داره بهم خیانت میکنه

میترسم از ازدواج تازگیا

منم ادم شکاکیم 

ولی شما ب دلت بد راه نده ساید از چیزی دلخوره یا مشکلی پیش اوندع

من الان واقعا نگاه خوبی به ازدواج ندارم همش حس میکنم میخام برم اسیری

هی گیر بده لباست اینجوره  غذا چرا شوره چرا در دیزی بازه کو تخم مرغ تازه این دختر پیرزنه چرا ویولون مییزنه!

هی بهانه بخاد بگیره!

خودش ادم باشه ابجی و مادرش هی گیر بدن حرف درست کنن 

پس فردام سر چیزای بیخود بره با یکی دیگ رو هم بریزه ذهنیتم داغون شده بس که پست  قهر و خیانت دیدم!  

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...