2777
2789
عنوان

بچه دوم،آري يا خير

536 بازدید | 61 پست

سلام

دوستاي خوب من يك دختر ٨ ساله دارم و چند وقتي ميشه كه همسر و دخترم بچه ي دوم ميخوان

من خودم اصلاااا تمايلي ندارم 

نميدونم چيكار كنم

ايا حتما بايد ٢ تا بچه داشت؟

اگر بچه يكي يدونه باشه در حقش ظلم شده؟

بله گناه داره طفلی بعدا تنهاست

اگه شرایطشو داری بیار

من دخترم ۴ سالشه دارم به دومی فکر میکنم ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفتم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم که بچه ی اول هم اصلا 

مهم شمایی اگر امادگیشو نداری نیار

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

پول و حوصله و توان بدنی داری  ؟

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!

اگر اختلاف سنیشون کم بود عالی بود ولی با هشت سال اختلاف سن ، ببین خودت حوصله داری باز از اول !!!  شرایط مالی و روحی و همه چیز رو بسنج...

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

والا من یه داداشم دارم ولی خیلیییی احساس تنهایی میکنم جایه خالی خاهر رو خیلی حس میکنم

چه برسه یه بچه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

فاصلشون زیاد میشه 

اذیت ک تمیشی 

ولی زیادم فرقی ب حال بچه اولت فکر نکنم بکنه چون همبازی نمیشن 

فقط بیش‌تر میشه براش اسباب اذیت تو این سن 

😄😄هرچی میاد درس بخونه وروجک جدید نمیزاره

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍