2777
2789

بچه ها من شهر دیگه زندگی میکنم با شوهرم.

ی برادرشوهر دارم ک مجرده.من زیاد با برادر شوهره صمیمی نیستم و کلا تشریفاتی تشریف دارم.البته اخلاق خودم اینجوریه ک حد و حدود رو نگه میدارم ولی برادرشوهرم خودش شخصیت راحتی داره

بعد شوهرمم مث اینکه زیاد خوشش نمیاد ک من با برادرش زیاد شوخی یا خنده بکنم

از این طرف برادر شوهرم چن روزه ک بهم پیام میده و کلی حرف میزنه و مثلا میگه حیف شدی و گول خوردی ک با برادرم ازدواج کردی و این حرفااا

منم ک نمیدونم چی جوابشو بدم نمیدونم ب شوهرم بگم یا نگم

شوهرمم اگ بفهمه اول از همه از دست من عصبانی میشه ک بهت گفتم باهاش زیاد حرف نزن.ولی من ک سعی میکنم تا حد امکان باهاش بیشتر از سلام علیک همصحبت نشم ولی خب اونم حرفایی میزنه مثلا میگه ک ب شوهرت نگی و راز نگه دار باش و این حرفا در حالیکه شوهرم اگ پیاما ببینه از حرفش عصبانی میشه

حالا من میخوام بهم کمک کنین ک چی بگم ک هم برادرشوهرم ناراحت نشه و زیاد باهام از این حرفا نزنه و هم شوهرمو ناراحت نکرده باشم

لایکم نکنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برام اتفاق افتاد مشابه همین.

پیام هارو به شوهرم نشون دادم گفتم انگار برادرت از برخورد خوب من یجوردیگه برداشت کرده

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  

میخوام ناراحت بشه برادرشوهرت اولویت اول زندگیت شوهرته یکاری کن اون ناراحت نشه برادر شوهر شد ک چ بهتررررر

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...