2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

713 بازدید | 29 پست

سلام خانمای گل

اتفاق ناخوشایندی که برای خودم افتاده رو براتون میگم که شما حواستون جمع باشه مثل من درگیر نشین

چند وقت پیش برای فروش یک سری لوازم تو سایت های دیوارو شیپور اگهی دادم بعد از چند روز اقایی تماس گرفتن و خودشونو مشتری معرفی کردن و برای خرید هماهنگ کردن که بیان

یک اقای جوان خوش بر و رو که گفتن وسایل و برای خانمشون میخوان من برای اینکه کار با دستگاه و بهشون یاد بدم گوشیو به همسرشون دادن و خانم خیلی موجه و بشاشی صحبت کردن که چون صدای گریه نوزاد میومد متوجه شدم سرش شلوغ هست و خودش هم گفت  کاراییشو یاد میگیرن خلاصه این اقا وسایلو میخواست ببره پولو اینترنتی گفتن میریزن و پیامک واریز وجه هم به من دادن من هم ایشونو تا دم در بدرقه کردم و خوشحال که وسایل و فروختم و با پولش کاری که میخواستم و میتونم انجام بدم امااا هیییییچچچ پولی واریز نشده بود و پیامک هم جعلی بود تلفنش هم خاموش کرد و سه میلیون اجناس من هم برد خواهش میکنم اطلاع رسانی کنین افرادی که تو این سایتا اگهی میدن خیلی خیلی مراقب باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.مخاطبتون خانما بودن واسه ی همین شرمندم که اظهار نظر میکنم.ولی شاید یه راهکار باشه.شماره ای که باهاش پیام واریز اومده.ببرین آگاهی.اونجا هم میفرستن پلیس فتا.واسه چهره نگاریشم اقدام کنین.۳ تومن تو این اوضاع و احوال کم پولی نیست

یعنی چی پیامک جعلی بود؟؟ مگه پیامک از بانک خودتان نمیاد؟؟ 

پیامک برای من ارسال شد ولی پیامک با یک برنامه ی جعلی بود و من تو کلانتری گفتم گفتن شما اولین نفر نیستین این مورد زیاد شده

متاسفانه شد و من هم اسیر دادسرا و کلانتری شدم تروخدا اطلاع رسانیکنین افراد دیگه تو دام اینجور کلاهبر ...

سیستم بانکیمون چقدر سیفه واقعا هنگم 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
متاسفانه شد و من هم اسیر دادسرا و کلانتری شدم تروخدا اطلاع رسانیکنین افراد دیگه تو دام اینجور کلاهبر ...

پیامک واسه شما اومد؟چطوری جعل کرده میشه توضیح بدین من متوجه نشدم