2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو اقوام داشته باشین ممکنه تصادفا رنگی بشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عمه یا دایی مادربزرگ چشم روشنن،؟ ما دخترمون به عمه ش رفت

منم پسر خواهرم به مامانم رفت چشماش سبز یشمی رنگه باید ژنشو داشته باشین اما درصدش کمه

من موفق میشم به وزن دلخواهم برسم💪💪💪🌹🌹

من و همسرم هر دو چشم و ابرو مشكي هستيم اما پسرمون چشماش روشنه و بورِ

البته هم خودم و هم همسرم ژنشو داريم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
نه گلم فقط احتمال کمی وجود داره چشم مشکی ک خوشگل ترینه

همیشه همه مدل هم زشتش هست هم خوشگلش،نمیشه گفت چش مشکی خوشگلترینه یا چشم روشن خوشگل ترینه،

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

نه فقط شانسه خانواده من کلا چشم سبز و پوست سفید. و خانواده همسرم چشم مشکی و پوست سبزه. پسرم چشم مشکی و پوست سفید شد. البته من خیلی راضیم. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید