2777
2789
عنوان

به نظر من انتخاب اسم بچه با مادره

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 40 پست
بچتم دختره و نمی خوای خاتون بزاریش اره درکت میکنم عزیزم 

اره

خداروشكر شوهرم خودش ميفهمه

از اول رو مخش كار كردم اسم اسلامي و خدا پسند بايد بزاريم،اونم قبول كرده و ميگه ب كسي ربطي نداره فقط هرچي من و تو بگيم

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از زنو شوهر عمه و عمو خاله و داییو همه فامیل میگن این اسمو بزارین اون اسمو بزارین من مادر بزرگ ش ...

سام سام؟

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
اره خداروشكر شوهرم خودش ميفهمه از اول رو مخش كار كردم اسم اسلامي و خدا پسند بايد بزاريم،اونم قبول ...

خدارو شکر چون خاتون اصلا اسم خوبی نیست انشاالله به سلامتی بیا بغلت گلم

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
خدارو شکر چون خاتون اصلا اسم خوبی نیست انشاالله به سلامتی بیا بغلت گلم

ارررره خاتون اصلا معني نداره اخه

بدم مياد از اين اسم

فاطمه و مريم اينا دوس دارم ولي خاتون ديگه ...

باورت میشه پدرشوهر من بزرگ فامیله خیلی هم برامون عزیزه بزرگ سنی ن احترامی ولی شوهرم حتی تعارفم نزد ن ...

پدر شوهرت آنقدر تا الان رو بچه هااسم گذاشته که دیگه فکر نکنم اصلا میتونس واسه بچه شما اسم انتخاب کنه خخخخخ (محض خنده گفتم گلم)

پدر شوهرت آنقدر تا الان رو بچه هااسم گذاشته که دیگه فکر نکنم اصلا میتونس واسه بچه شما اسم انتخاب کنه ...

نه نظرش دقیقا اسم پسرم بود ما ک گفتیم انقد تعجب کردن گفتن ما انقد خدا خدا کردیم این اسمو بذارید البته مادر شوهرم گفت بابا خیلی دوس داشته

نه نظرش دقیقا اسم پسرم بود ما ک گفتیم انقد تعجب کردن گفتن ما انقد خدا خدا کردیم این اسمو بذارید البت ...

حالا به سلامتی چی میخاین بزارین

آره دیگه یکی هم نه دوتا سام کنار هم بنده خدا 97 سالشه چه انتظاری داری ازش خخخخخخ

هههههههههه

واقعا هم همينطوره