2777
2789
عنوان

بهترین روغن برلی رفع چین و چروک

11087 بازدید | 10 پست

سلام خانمها

میشه اگه کسی تجریه استفاده از روغنی چیزی غیر از بوتاکس برای مقابله با چین وچروک داره بامنم به اشتراک بذاره؟

روغن هسته انار؟

روغن کرچک؟

خراطین؟

یا چه روغنای دیگه ایی که واقعا اثر داشته براتون

و مدت زمان استفاده برای تاثیر دهیشم بگین

من شنیدم خراطین خیلی موثره  روغن نارگیل هم هرشب اگه ماساژ بدی خوبه

چین و چروک قبل هم کم میکنه؟

من بیشتر برای پیشگیری میخوام اما خب میخوام قبلیاروهم کم کنه

هسته انارم شنیدم خوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چین و چروک قبل هم کم میکنه؟ من بیشتر برای پیشگیری میخوام اما خب میخوام قبلیاروهم کم کنه هسته انارم ...

آره گلم بزار آی دی ی پیج اینستا رو برات بفرستم اونجا خیلی خوب راهنمایی کرده و ب سوالات هم جواب میده

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

ببین گلم همه اینهاایی گه خانمها گفتن تاثیر داره ولی کم من خییلی راهها رو امتحان کردم ،خودت رو اذبتنکن پولت رو دور نریز،فقط فلئور اصل واقعا عالیه جواب دهیش من ازاین پیج میخرم عالیه  kerem.poost  امتحان کن اصل فرانسه قیمتشم مناسبه به هر کس گفتم راضی بوده کلا محصولاتشون تضمینیه

یکم خلاصه مینویسم امیدوارم مثل قبلیا بدرد کسی بخوره

تو تاپیک ها دیدم همه میگن پوستشون شل شده یا چین و چروک پیدا کرده، تیره شده یا خطوط پنجه کلاغی دارن و...

دو سع تا کاربر دیگه هم دیدم که همین موضوع و جواب داده بودن خیلی خوب دوستان بهترین چیزی که تو روتین پوستیتون میتونید برای این مشکلات استفاده کنید رتینول هست البته که قبل از هر چیز باید پوستتونو بشناسید و از شوینده و آبرسان خوب و مناسب خودتون استفاده کنید که تو شوینده ها من سراوی و آبرسان ها کلینیک ، اوردینری و سراوی و توصیه میکنم البته اینا هر کدوم برای پوست های مختلف دارن . 

یه چیز تا یادم نرفته . خانما ضد افتاب و فراموش نکنید وگرنه همه ی این روتین ها بی فایدس
رتینول مشتق شده از ویتامین آ هست 

رتینول به درم نفوذ میکنه و باعث تولید الاستین و کلاژن میشه 

این دو تا ماده یاعث پرکنندگی خطوط و رفع چین و چروک میشن و منافذ بزرگهم میبندن 

لایه برداری میکنه لک ، جوش و اکنه رو میبره بافت و رنگ پوست یکنواخت میشه . خطوط پنجه کلاغی مسلاسما تیرگی زیر چشم و...

خلاصه رتینول عالیه و حداقل چند هفته باید استفاده بشه تا تاثییر بذاره . کلا رتینول به معجزه ی سرم های پوستی مشهوره

توی رتینول ها من توصیه م ، سراوی و اوردینری هستش البته ایرانی ها هستن ولی خب کیفیت خاصی ندارن دیگه خودتون میدونید 

روش مصرفشم بهتره یک شب درمیون یا هفته ای 2 بار استفاده بشه اونم شب ها . با بقیه اکتیو های پوستی استفاده نکنید که ممکنه حساسیت نشون بده 

اگر باردارید استفاده نکنید چند ماه قید خیلی خوشگلی و بزنید   

فقط حواستون باشه این خارجی ها مثل نقل و نبات فیک دارن که خیلی از فروشنده هم حتی نمیدونن دارن فیک میفروشن دو سه تا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران .فقط دومیه فروشگاه سیسمونیه ولی آرایشی های اصل هم داره 

تو گوگل بزنید اوردینری استور یا فیتو اوردینری استور میاره براتون

حالا خودتون از هر جایی میخرید بخرید فقط حواستون باشه معتبر باشه چون واقعا فیک اینا خیلی زیاده   

سلام چروک خیلی صورت رو بد ‌کنه حتی یه کرم پودر ساده هم نمی‌تونی بزنی کرم پودر تو قسمت‌های چروک جمع میشه اصلاً بد می‌شه از من به شما نصیحت تا چروک صورتتون زیاد نشده مجبور نشدید مثل من بوتاکس تزریق کنید 

حتماً کرم‌های بوتاکس همیشه قبل از اینکه چروک خیلی عمیق بشه استفاده کنید 

خواهر من کرم بوتاکس از یه خانم خرید واقعاً الان جوون مونده پوستش که هم لیفت شده هم پر شده هم چروک‌ها رفته پوستش تا به امروز بوتاکس تزریق نکرده 

کوچک‌ترین چروک رو صورتش نداره پر کرده لیفت کرده 

ولی متاسفانه من بوتاک زدم پشیمونم و نمی‌تونم دائم برم بزنم هم هزینه و هم تایمش رو ندارم 

من شماره فروشنده کرمی بوتاکس را می‌ذارم واقعاً کارش عالیه پیج اینستاگرام هم داره می‌تونید از خودش مشاوره بگیرید 

09026744639