2777
2789
عنوان

چرا بچه هام خواب ندارن آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 22 پست
منم دست تنهام بچه هام دیروزو ارد یازده ماه شدن . اره خواهر از اولش همینجوری بودن . بخدا شبا زوری میخ ...

کولیک دارن بیقراریم میکنن نمیدونم چیکار کنم دیگه

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم کم خوابه درسته رفلاکس و کولیک داره اما دکترش گفت که خواب ارثیه دقیقا خود منم کم خواب بود ...

ولی من خیلی خوش خوابم 

کولیک دارن بیقراریم میکنن نمیدونم چیکار کنم دیگه

دخترایه منم بیقراری میکردن کولیک بودن . شب و روز بیقرار . صورتشونو میخاروندن .مخصوصا شبا . ۶ ماهگی فهمیدم آلرژی دارن . چون شیرخشک میخوردن . الرژی به پروتئین گاوی . دکتر گوارش بردم شیرخشک مخصوص داد ودارو الان یکی دوماهه شبا میخوابن وگرنه قبلش دیوانه شده بودم هرروز کارم گریه بود بعضی اوقات خوومو میزدم انقدر اذیتم میکردن

🌹خداوندا مرا آن ده که آن به🌹

سعی کن هرجورشده بخوابونی تو ماشین یا روپا یا ننو یا گهواره ناگفته(نماند صدای سشوارو اهنگم حین خوابوندنش بذار 

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕
دخترایه منم بیقراری میکردن کولیک بودن . شب و روز بیقرار . صورتشونو میخاروندن .مخصوصا شبا . ۶ ماهگی ف ...

بخدا منم دقیقا اینجوریم چه شیر خشکی میدی عزیزم؟

بخدا منم دقیقا اینجوریم چه شیر خشکی میدی عزیزم؟

شیر خشک نئوکیت. بردم دکتر فوق تخصص گوارش اطفال.

اگه این مشکلاتو داری حتما ببر دکتر ویزیت شن. من دیر فهمیدم. الان دارم اذیت میشم.

🌹خداوندا مرا آن ده که آن به🌹