2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال پیش بود که این اتفاق افتاد؟ آخه میگن جدیدا خدمات و کیفیتش بهتر شده

سال پيش ببين عزيزم يه تعمير كار آوردم گفت اينارو از رو سامسونگ زدن ولي نتونستن مث اونا كار كنن قطعاتشونو برا همين وقتي كار ميكنه يهو كه يه مشكل براش پيش مياد ديگه به هيچ وجه تعمير نميشه يني سر در نميارن ازش كه تعمير شه حتي خودشونم پاسخگو نبودن وقتي از طرف خودشون اومدن نگاه كرد گفت من جاهايي كه حس ميكردم مشكل داره رو درست كردم ايشالله كه كار كنه رفت دو روز بعد يخچال از كار افتاد و بعدم هر قدر زنگ زديم گفتن ميايم ميام نيومدن يخچالم وسيله اي نيس كه بدون اون زندگيت حتي يه روز پيش بره منو كه حسابي داغ كرد اين برند اسنوا

سال پيش ببين عزيزم يه تعمير كار آوردم گفت اينارو از رو سامسونگ زدن ولي نتونستن مث اونا كار كنن قطعات ...

قابل تامله این مساله 

ما یخچال و فریزرمون پارس خزر بود فریزرش رو دقیقا از وقتی من ۴ سالم بود یعنی تقریبا ۲۰ سال پیش داریم یخچالشم ۱۶ سالی میشه عین ساعت کار کردن یه بارم روی تعمیرکار به خودشون ندیدن الان یخچالش تازه خراب شده اما فریزرش همچنان کار میکنه...

آفرین به طرز فکرت 

باور کن گریم گرفت چندین تاپیک سر زدم اکثرا نوشتن هرچی میخرین بخرین ایرانی نخرین!

قبول دارم بی نقص نیستن

ولی زیادی جبهه گرفتیم...

بعدم دورو برمون مهندسای بیکارو ببینیم و فقط افسوس بخوریم!

قابل تامله این مساله  ما یخچال و فریزرمون پارس خزر بود فریزرش رو دقیقا از وقتی من ۴ سالم بود ی ...

آره عزيزم توي برنداي ايراني پارس هاي قديمي و هيماليا هاي جديد ميدونم كه خوبن نه در حد عالي ولي به نظرم شما اگه ميخواي مطمئن شي با يه تعمير كار مشاوره كن كاري كه من براي يخچال دومم كردم تعمير كار گفت بهت تظمين ميدم سي سال برات يخچاله تو كه ميخواي يخچال بخري يه چيز بخر كه حداقل ده سال بي دردسر كار كنه عزيزم 

باور کن گریم گرفت چندین تاپیک سر زدم اکثرا نوشتن هرچی میخرین بخرین ایرانی نخرین! قبول دارم بی نق ...

من خودم خیلی سختمه ایرانی گرفتن ولی همسرم همیشه میگه این وظیفمونه کالای ایرانی بگیریم اکثرا بخاطر چشم و همچشمی خارجی میگیرن 

اسنوا بنظرم جزء کالاهای باکیفیت ایرانیه 

بازم تحقیق کن خیلی هم به اینجا اعتماد نکن اینجا بعضیا با حقدو کینه حرف میزنن 

ایشالا ی جنس خوب بگیری 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
بله سايده ،سايد طرح فرنچ

موقع خرید فروشنده گف پول زیاد بابت برند ندین بیا ماب ببر اونم امریکایی،جاداریش،خوبه ولی درجه های داخلش انگار الکیه

برا یخ زادیی و رطوبت ،قالب یخشم خ کند میاد

آره عزيزم توي برنداي ايراني پارس هاي قديمي و هيماليا هاي جديد ميدونم كه خوبن نه در حد عالي ولي به نظ ...

هیمالیا هم مدنظرم بود چنتا نظر منفی راجع بش دیدم مردد شدم

اسنوا رو نسبت ب بقیه برندا نظر منفی کمتری راجع بش دیدم

باز ممنون از شما ک تجربه تونو در اختیارم گذاشتین 💗

موقع خرید فروشنده گف پول زیاد بابت برند ندین بیا ماب ببر اونم امریکایی،جاداریش،خوبه ولی درجه های داخ ...

تا اونجايي كه تحقيق كردم مابه جزو برنداي خوبه شايد از نظر ظاهر زياد هاي نباشن ولي خدايي محكم و كار كن هستن مابه جنرال الكتريك اسمگ وايت هاوس وستينگ هاوس همشون عاليه شمام كه مابه داري خيرشو ببيني مطمئن باش خوب و كار كنه 

من خودم خیلی سختمه ایرانی گرفتن ولی همسرم همیشه میگه این وظیفمونه کالای ایرانی بگیریم اکثرا بخاطر چش ...

آره جوی که هس آدمو مردد میکنه

دیروز یکی از فامیلا خونه مون بود فهمید میخوام یخچال بگیرم گفت چی میخوای بگیری گفتم اسنوا گفت مگه عقلت کم شده میخوای مولتو بریزی دور به جاش بوش بگیر!

درحالیکه هیچگونه تجربه ای از یخچال اسنوا نداشت فقط چون جنس ایرانی جبهه گرفت...

منم با همسرتون موافقم به نظرم دیگه از این به بعد تکلیف هس برامون!