تو این وضع خراب اینترنت به زور وصل شدم اومدم اینو بگم. یخچال فریزر اسنوا خریدم خیلی پر سر و صداست. شاخ دراوردم که اینجا همه میگن سر و صدا نداره، سرویس کار هم اومد گفت عادیه همینه !!! یعنی سر و صدا از پذیرایی رد میشه و تا اتاق خواب هم میاد، فعلا درخواست دادم عوضش کنن ببینم به کجا میرسه. حالا شاید این یکی اینجوری درومده چلی اگه عوضش کنن و بازم پر سر و صدا باشه که هیچی دیگه. اصلا به کسایی که روی سر و صدا حساسن پیشنهاد نمیکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام شما از ساید اسنوا راضی هستین؟ اگع سوالمو خوندی لطفا حوابمو بده چون پولشو به سختی باید جور کنم ...
سلام من زیاد نی نی سایت نمیام اتفاقی سوال شما رو دیدم، بله راضی هستم تا الان، بستگی داره به میزان حساسیت خودتون اگر مثل دوستمون به صدا حساسید باید بگم بله کمی صدا داره اما من برام مهم نیست ، از بقیه لحاظ خیلی خوب بوده تا حالا
سلام عزیزم برای خرید بهترین یخچال و فریزر اسنوا من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالادارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.
عزیزم میشه بیای بگی از ساید اسنوا راضی هستی یا نه؟
سلام به هیچ عنوان اسنوا نخر، من دوماه پیش ساید اسنوا خریدم در ایام جشنواره، جایزه که جارو بود رو ندادن گفتن این مدل تو جشنواره نبوده، الانم صدا میده ، زنگ میزنم میگن واسه حرکت گاز داخلشه ، صدای هلیکوپتر میده ، اصلا نخر