2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، ساید سفید اسنوا گرفتم مدل گالری ۵ ۶ روزه نصب کردن ، فعلا که راضیم 😊 چیزی که هس ساید با ای ...

منم مامانم ۵  ۶ ساله ساید اسنوا داره ماشالله عالیه نگران نباش.

فقط عزیزم الان ساید اسنوا خریدی ۸تومن؟؟؟میشه عکسشو اپلود کنی منم میخوام واس جهاز بخرم اما قیمتا حس میکنم بالاتر باشه تعجب کردم شما گفتی ۸ تومن

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
منم مامانم ۵  ۶ ساله ساید اسنوا داره ماشالله عالیه نگران نباش. فقط عزیزم الان ساید اسنوا خریدی ...

نه عزیز من خرداد 97 خریدم!!!

الان با 8 تومن یخچال تکیم نمیدن دیگه... ساید که جای خود دارد   

این سایدی که من گرفتم الان دور و بر 30 35 باید باشه

نه عزیز من خرداد 97 خریدم!!! الان با 8 تومن یخچال تکیم نمیدن دیگه... ساید که جای خود دارد   & ...

وای منم تعجب کردم اخه گفتین تازه نصبش کردم فکر کردم تازه خریدین.اره الان ۴۲تومنه

بسلامتی عزیزم

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

سلام منم تازه ساید بای ساید اسنوا خریدم، امیدوارم خوب باشه و پر برکت، قبلا سامسونگ کره داشتم، کیفیت ظاهری قطعات و ساختش چیزی از سامسونگی که داشتم کم نداره،  اما هنوز در مورد کارکردش نمیتونم چیزی بگم چون حداقل یکسال باید بگذره، نکته ای که باید عرض کنم متاسفانه بازار اجناس خارجی خیلی خریدش پرریسکه چون وارد کننده نداره و من شنیدم همین اسنوا رو مارک سامسونگ میزنن چون مدلاش عین سامسونگه و به دو سه برابر قیمت میفروشن، گارانتی م نداره، 

دوو هم که مونتاژ هست و درواقع همون اسنوا هست، مدلای قشنگی هم داره ولی به خاطر برندش گرونتره