2777
2789
تا اونجايي كه تحقيق كردم مابه جزو برنداي خوبه شايد از نظر ظاهر زياد هاي نباشن ولي خدايي محكم و كار ك ...

اومدم در فریز و باز کنم دیدم کفش ی ترک خورده،تعحب شاخ در اوردم،شوهرم میگه حتما بسته گوشت از دستت افتاده ترک خورده،میگم مگه میشه،واینکه سالی یبار هزینه صافی داره که اکه عوض نکنی یخچال خراب میشه

ممنون گلم💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکتر استیل چندجا دیدم ک نوشته بودن صدا داره ،  مال شمام صدا میده؟ و اینکه دوقل هس یا ساید؟

یه ذره صدا داره ولی  نسبت به قیمتش خیلی عالیه. برچسب انرژیشA+. نه مال من بالا یخچال پایین فریزر. مدل جدیدش که به جای آبسردکن هوم بار داره. 

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد تو نگشت. دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

عزیزم یخچال خریدی؟؟ممنون میشم اگر بگی اسنوا خریدی چطوره ؟منم سامسونگ سفید چرمی ازین پهنا دارم ولی میخوام ساید سیلور اسنوا بخرم

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
عزیزم یخچال خریدی؟؟ممنون میشم اگر بگی اسنوا خریدی چطوره ؟منم سامسونگ سفید چرمی ازین پهنا دارم ولی می ...

سلام ،

ساید سفید اسنوا گرفتم مدل گالری

۵ ۶ روزه نصب کردن ، فعلا که راضیم 😊

چیزی که هس ساید با این مشخصات از برندهای دیگه ۱۲ میلیون اینا بود ولی من ۸ و خرده ای گرفتم

سلام ، ساید سفید اسنوا گرفتم مدل گالری ۵ ۶ روزه نصب کردن ، فعلا که راضیم 😊 چیزی که هس ساید با ای ...

سلام مبارکتون باشه😍به دل خوش ازش استفاده کنین😎

آره دقیقا قیمتارو دیدم خیلی مناسبتره من خودم 10 سال گاز اسنوا دارم خیلی راضیم میگن اسنوا به سفارش شرکت دوو زده شده....امیدوارم کارایی و کیفیت لوازم برقیشم خوب باشه که برندسازی بشه تو محصولات ایرانی😊👍

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
سلام مبارکتون باشه😍به دل خوش ازش استفاده کنین😎 آره دقیقا قیمتارو دیدم خیلی مناسبتره من خودم 10 سا ...

ممنوووون 😍 

من نیتم این بود که کالای ایرانی بگیرم 

پس از تحقیق و تفحصی چند رسیدم به مارک اسنوا 

ظرفشوییم رو هم پاکشوما گرفتم 

فعلا از این بابت که برند ایرانی گرفتم حالم خووبه حس خوبیه! 😁 ان شاء الله که روسفیدم میکنن 😊

بالاخره باید از یه جایی شروع کرد....

سلام ، ساید سفید اسنوا گرفتم مدل گالری ۵ ۶ روزه نصب کردن ، فعلا که راضیم 😊 چیزی که هس ساید با ای ...

عزیزم میشه بیای بگی از ساید اسنوا راضی هستی یا نه؟ 

هر لحظه را چنان با شكوه زندگى كن كه گويى واپسين لحظه زندگى ست و كسى چه مى داند شايد واپسين لحظه باشد …