تا اونجايي كه تحقيق كردم مابه جزو برنداي خوبه شايد از نظر ظاهر زياد هاي نباشن ولي خدايي محكم و كار ك ...
اومدم در فریز و باز کنم دیدم کفش ی ترک خورده،تعحب شاخ در اوردم،شوهرم میگه حتما بسته گوشت از دستت افتاده ترک خورده،میگم مگه میشه،واینکه سالی یبار هزینه صافی داره که اکه عوض نکنی یخچال خراب میشه
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
سلام ، ساید سفید اسنوا گرفتم مدل گالری ۵ ۶ روزه نصب کردن ، فعلا که راضیم 😊 چیزی که هس ساید با ای ...
سلام مبارکتون باشه😍به دل خوش ازش استفاده کنین😎
آره دقیقا قیمتارو دیدم خیلی مناسبتره من خودم 10 سال گاز اسنوا دارم خیلی راضیم میگن اسنوا به سفارش شرکت دوو زده شده....امیدوارم کارایی و کیفیت لوازم برقیشم خوب باشه که برندسازی بشه تو محصولات ایرانی😊👍
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...