2777
2789

سلام من هفته اواخر هفته هفتم هستم امروز رفتم سونوگرافی بهم پفت همه چیزت خوبه فقط یه لکه خون هست دور جنین صدای قلبش هم شنیدم .رفتم دکتر گفت استراحت مطلق دارو و شیافت داد تا ۲۰روز مصرف کنم خیلی استرس دارم خیلی گریه کردم تو رو خدا جوابم بدین حالم خیلی بده      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش،استرس واست سمه،فقط استراحت كن،بيشتر دراز بكش،شياف خارجي استفاده كن حتما،هر روز بزار حتي يه روزم يادت نره،توالت فرنگي برو و حموم ميري آب گرم نباشه زياد،سريع حموم كن بيا زياد نمون،دولا راست اصلا نشو،كار خونه رو تعطيل كن،همه ي اينا رو جدي بگير ايشالا كه سري بعد ميري برطرف شده

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

چیزی نیست منم هفته ۸ رفتم سونو همینو گفت ۲ هفته شیافو و دوفاستون خوردم و تقریبا استراحت کردم خوب شدم رفتم سونو گفت جذب شده 

لک بینیم داری؟

من نداشتم 

ز تمام بودنی ها ، تو یکی از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد ...تیکر تولد گل پسرمه