2777
2789
عنوان

دلم با شوهرم صاف نمیشه

792 بازدید | 54 پست

از وقتی تو گوشیش دیدم که رفته تو یه کانال که زنهای صیغه ای رو معرفی میکنن از دستش ناراحتم بهش گفتم که تو گوشیش دیدم گفت من نمی‌خواستم عضو کانالش بشم نمی‌دونم چطوری شده شاید دستم خورده وگفت تو یه گروهی تبلیغات این کاناله بود من فقط از کنجکاوی رفتم توش ببینم چطوریه ولی نمیخاستم عضوش بشم. ولی من از اون روز اعصابم خیلی خورده وحالتهای افسردگیم دوباره برگشته آخه من افسردگی دارم و دارو مصرف میکنم ‌‌‌‌‌‌‌حالم خیلی بهتر شده بود ولی دوباره همش بغض دارم همش گریه م میگیره از این دنیای حال به هم زن همیشه فکر میکردم شوهر من با بقیه ی مردا فرق داره اما میبینم همه ی مردا مثل همن بدم میاد ازشون که انقدر دنبال مسایل جنسی هستن.

خب مگه نمیدونی مردا حق دارن چهارتا عقد کنن ۹۹ تا صیغه.خودخواه نباش بذار به حق طبیعی اسلامیش برسه😏😏😏

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا خودش تو داشتن اون کانال دست داره مطمئن باش که دنبال اینچیزاست اگه کانال یهویی اومده تقصیر خودش نیست مثلا من ت لگرام بدون فیل تر دارم هرروز بیخود منو وارد یه کانال میکنه همش درحال لفت دادنم

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

حق داری ناراحت باشی عزیزم...باهاش سر سنگین باش تا بفهمه زندگی مشترک قوانینی داره ولی بد اخلاقی و بد قلقی نکن باهاش

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

اکثر مردا مثل همن بعضیا حرفه ای تر پنهانش میکنن...نمیشه کاریش کرد تو فقط باید ب خودت بری ورزش کن برقص بیرون برو استخر برو بگو بخند روحیتو عوض کن ی جوری زندگی کن ک انگار بهش نیازی نداری

منم فکر میکردم شوهرم از همشون بهتره به پاکیش ایمان داشتم ولی خلافش بهم ثابت شد اونم تو حاملگیم ف ...

مثه من😔😕

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺