2777
2789
عنوان

چجوری پیام های همسرم رو ببینم

193 بازدید | 12 پست

واسه یه مدت میخوام پیام هاشو ببینم ک خیالم راحت بشه بهش شک کردم برنامه ای چیزی سراغ ندارید

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرامیشه ولی دردسرزیادداره

چجوریه ؟؟؟میشه لطفا بگی

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
عزيزم اگر بفهمي خيانت كرده جدا ميشي؟؟؟

نمیدونم 😭😭😭😭

اگه هم اینکارو کردی کاملن نامحسوس باشه.اگه بفهمه بهش اعتماد نداری بدترو وقیح تر میشه فقط.هیچ مردی نمیاد توضیح بده و قانعت کنه و اعتمادتو بازسازی کنه.

شاید در جهانی دیگر….

دقیقن منم تو یه پست دیگه داشتم آموزش می دادم    

خدا قوت عشقم💪💪💪💪

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

پس نگاه نكن اين وقتي بفمي خيانت كرده نتوني بخاطر بچه هات يا موقعيتت جدا بشي هر روز غصه ميخوري و هر روز داغون تر ميشي حتي اگر اونم دست بذاره رو قرآن بگه من اسن كارو نميكنم ديگه باورش نداري زندگيت هر روز سخت تر ميشه و نميتوني هم هي به روش بياري چون شوهرت هم روش باز ميشه و اين كار واسش عادي ميشه هم ديگه ترسي نداره ميگه فهميد مگه چيكار كرد هم به روش خيلي بياري داد و بيداد ميكنه و بدترش ميكنه تو هم كه دستت از چاره كوتاه ست 

ولي حالا كه مثلا فكر ميكنه نميدوني هم حرمتتاتون نشكسته هم اون خودش حس ترس و داره كم تر اين كارو ميكنه و هم تو خودت آروم تري 

ولي اگر ميدوني صد در صد طلاق ميگيري برو نگاه كن خودت از شك و ترديد نجات بده و لي در غير اين صورت مثل اينكه بري تو يخچال نگاه كني ببيني ميوه هات پوسيده است سا نه ولي وقتي ديدي پوسيده نتوني بندازيش دور مجبور بشي بخوريش كه اين بدتره