2777
2789
عنوان

دززززدی تو روز روشن😰😰😰😰

246 بازدید | 29 پست

تلویزیون با این تبلیغات دروغش 😡😡😡😡

هی تبلیغ روبیکا میکنن که رایگانه من با بسته اینترنتی امتحان کردم دیدم واقعا رایگانه خونه بابام بودم 1هفته وصل به وایفای بچه هام روزی 3تا فیلم سینمایی میدین😓خودم و داداشم.کلی فیلم دیدیم😓امروز شنیدم روبیکا فقط با بسته رایگانه و با وای فای حج کم میکنه😡😡😡😡

چرا وااااااقعا چرا ازاین راهم دارن سرمرد کلاه میذازن

خوب خیر ندیده داری تبلیغ میکنی بگو ففط با بسته رایگانه

الان عذاب وجدان گرفتم انقد از حجمشون الکی استفاده کردم

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸

عزیزم خب اگرمیدونی هزینه اش چقدرشده پولشو پرداخت کن.

واقعا موافقم.درست توضیح نمیدن که.یعنی اگر من بسته همراه اول بخرم بااون میتونم فیلم رایگان ببینم؟

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم حالا یه چیزی شنیدی،مطمئنی درسته؟

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

براکل ایران رایگان نیست اینترنتش.ما بسته هم مصرف میشه چون هنوز رایگان برا مانشده فقط برا تهران فکر ...

من یزدم ولی دیشب دوتا فیلم دیدیم هیچی ازحجمم کم نشد

یک سوال با بسته رایگانه یعنی از  حجم بسته مصرف نمیکنه یعنی فیلم ببینیم اونم‌ دو ساعت اینترنت مو ...

سوال منم هست.متاسفانه هرچی تو مملکت ما تبلیغ میشه یه ایرادی داره😐

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
من یزدم ولی دیشب دوتا فیلم دیدیم هیچی ازحجمم کم نشد

سرعت دانلودش خوب بود؟

نمیدونم حالا یه چیزی شنیدی،مطمئنی درسته؟

امروز توکامنت های پیج احسان علیخانی خوندم😓خداکنه چرت باشه من تو نی نی سایت شنیدم رایگانه با بسته امتحان کردم دیدم هیچ حجمی کم.نکرد فکر نمیکردم باوای فای کم.کنه اخه 

عزیزم خب اگرمیدونی هزینه اش چقدرشده پولشو پرداخت کن. واقعا موافقم.درست توضیح نمیدن که.یعنی اگر من ب ...

بابام که ازمن پول نمییگیره فقط عذاب وجدانش مونده😓والا کارشون درست نیست چقد دروغ بشنویم

یک سوال با بسته رایگانه یعنی از  حجم بسته مصرف نمیکنه یعنی فیلم ببینیم اونم‌ دو ساعت اینترنت مو ...

من دبیشب بازم امتحان کردم 2تاذفیلم دید پسرم حجمم همون بود هیچی کم نشد