2777
2789
عنوان

کیا با مورفولوژی پایین باردار شدن؟

8395 بازدید | 32 پست

خواهش میکنم اگه کسی باردار شده بیاد بگه

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عزیزم الان ۶هفتمه. مورفولوژی همسرم ۳درصد بود

چند ماه تو اقدام بودی؟ همسرت چه ویتامینایی مصرف کرد که نتیجه گرفتی؟

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
چند ماه تو اقدام بودی؟ همسرت چه ویتامینایی مصرف کرد که نتیجه گرفتی؟

دوسال عزیزم. دو دوره فرتیل اید مصرف کرد .ولی من فکر میکنم بخاطر دمکرده خارخاسک که ۴ماهه اخیر همسرم هرشب خورد جواب گرفتم ولی در اوله اول فقط خواست خدا

پسرکم مرگ‌ رو انتخاب کرد تا فرصت زندگی رو به خواهر کوچولوش بده...😔
طبیعی. قرار بود همین ماه برمivfکه فهمیدم باردارم

ای جانم خدا براتون حفظش کنه ان شالله 💖🎉🎉🎉

برای منتظرا هم دعا کن مامان شقایق 😘

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت...💚💐💚رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
دوسال عزیزم. دو دوره فرتیل اید مصرف کرد .ولی من فکر میکنم بخاطر دمکرده خارخاسک که ۴ماهه اخیر همسرم ه ...

عزیزم میشه لطف کنی بگی اندازه خارخاسکی رو کع دم میکردی چقدر بوده؟؟

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 
عزیزم میشه لطف کنی بگی اندازه خارخاسکی رو کع دم میکردی چقدر بوده؟؟

اندازه یه قاشق چایی خوری توی یه لیوان اب جوش به مدت ۱۵ دقیقه

پسرکم مرگ‌ رو انتخاب کرد تا فرصت زندگی رو به خواهر کوچولوش بده...😔

ممنون خیلی لطف کردید جواب دادید  الان سومین شبه که دارم همراه با کاسنی براش دم میکنم انشالله فرجی بشه بعد از سه سال دیگه هر کاری کردم خدا کمکمون کنه  انشالله شما هم دوباره باردار بشید و خدا یه نی نی سالم و صالح به دوتامون و بقیه منتظرا بده 

عززیزم فقط یه سوال من خارخاسکی رو که گرفتم یه چیز کوچولوی گرد خارخاریه ماله شما 

هم همین بود یا نه ماله شما گل بود ؟؟؟

عزیزم‌ اگه از خارخاسک نتیجه گرفتین حتمآ بیا ب من بگو...ممنون

باشه حتما انشالله نتیجه بگیرم تپام موارد رو به بقیه میگم که اونا هم نتیجه بگیرن انشالله