2777
2789
عنوان

قابل توجه خانم های کرجی

82 بازدید | 7 پست

‌ 🗣  belita & Vitex  محصولات اصل بليتا

(بليتا محصول کشور بلاروس)

👱‍♀️انجام مشاوره های تخصصی رایگان

پوست و مو

❌تضمين اصالت کالا(دارای بارکد‌جهانی و قابل استعلام)

🛑تضمین کمترین قیمت (خرید مستقیم و

بدون واسطه از کشور بلاروس)    

محصولات اصل Eliix و Eliix Plus

وارد شده از کشور فرانسه

اصل و ارگانیک ( انحصاری توسط کمپانی پنبه ریز و نماینده فروش لرائه میشه )

محصولات بهداشتی و سلولزی Dilex

تولید داخلی منتها تیشوی درجه یک آلمان

آنتی باکتریال و ضد حساسیت

با ما و همراه ما شاهد زیبایی پوست و مو خود باشید

فریبا شش پری

@fari6par

09109395964

لطفا در خصوص محصولات سایر برندها سوال نپرسید

ریمل 4 بعدی مگا افکت

پایه کاملا  گیاهی

برای کسایی که مژه های ضخیمی دارن و دوس دارن مژه هاشون بلند به نظر بیاد انتخاب خوبیه

حجم دهنده

بلند کننده

حالت دهنده و فر کننده و تراکم رنگ بالا

تقویت کننده مژه

رژ جامد لاکچری با پایه کاملاً گیاهی و بدون سرب ماندگاری بسیار طولانی و ضد حساسیت , غنی از عصاره های گیاهی مغذی که باعث تقویت لب و پیش گیری از  خشکی و پیری آن میشه

لب هایی جذاب و جوان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غلتک رولی ( Zone Stop Acne )

ضد جوش: ضدالتهاب قوی، مخصوص جوشهای تک تک و دردناک، خشک شدن جوشهای تک تک، بهبود جوش التهابی، غلظت بالا، جذب سریع، اثرات ضد باکتریایی

اگه پوستت کدر و حساس شده  اگه منافذ باز هم داری  پوستت زبر شده اگه آبرسان قوی پوست لازم داری* سرم کرمی * با ویژگی هایی ک داره این عارضه هارو رفع کرد

شامپو بدن الیکس پلاس

آنتی باکتریال و ضد عفونی کننده پوست,پاک کننده ملایم، سطح پوست بدن  بسیار مناسب افرادیست که پوست حساس دارند. این محصول مانع خشکی و زبری پوست شده و آن را نرم و لطیف میکنه

بادی اسپلش الیکس

خوشبو کننده بدن  بخصوص در رابطه هاتون درمان کننده جوش و التهاب پوستی , آبرسان و تغذیه رسان پوست من ک عاشقشم ماندگاری بالایی داره

دوستان وارد سایت پنبه ریز شده Www.Panberes.Ir بعنوان مشتری ترجیحی  با کد معرف 4380000648 اقدام به سفارش محصولات خاص و لاکچری خود کنید

برای مشاوره با بنده در ارتباط باشید