2777
2789

با سلام

دوستان عزیز میخواستم بدونم کسانی که برای درمان ناباروری در شهری غیر از محل سکونت اقدام میکنند، چه عواملی رو در رابطه با انتخاب محل اقامتشون در نظر میگیرند؟ چه امکانات و مواردی براتون مهمه؟ اگر خود مرکز ناباروری هتل اقامتی داشته باشه، ترجیح میدید چه فضاهایی موجود باشه؟ مثل داروخانه، گلخانه، اتاق مشاوره.. یا برخورد و آموزش پرسنل و کیفیت اتاق و موارد دیگه ای که مدنظرتونه.

اگر تجربه سفر درمانی داشتین چه مواردی درباره محل اقامتتون براتون خوشایند یا ناخوشایند بوده؟

ممنون میشم کمک کنید.

نظرسنجی برای انتخاب محل اقامت نزدیک مرکز ناباروری لطفا اگر میتونید راهنمایی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه نداشتم اما فکر میکنم تمیزی کامل وقیمت مناسب مهمترینش باشه

از یکی از پزشکان پرسیدم گفتن اتاق مشاوره و پزشک. بیشتر برام مهمه چه فضاهایی لازمه. مثلا آب درمانی (استخر) برای مادران مناسبه؟ داروخانه؟ یا مثلا جایی رفتین که ابعاد اتاق یا ارتفاع وسایل مناسب نباشه و اذیت بشین؟

نظرسنجی برای انتخاب محل اقامت نزدیک مرکز ناباروری لطفا اگر میتونید راهنمایی کنید.
چه جالب. من فکر کنم همین که تمیز باشه و قیمتش مناسب باشه و البته برخورد پرسنل خوب باشه کافیه.

یعنی امکانات خاصی مدنظرتون نیست؟ کیترینگ؟ فضای سبز؟ بالکن؟

مدت اقامت طی درمان کوتاهه یا طولانی؟ مثلا جوری نیست که اعضای خانواده یا دوستان به عنوان مهمان به هتل اقامت سر بزنند؟

یعنی امکانات خاصی مدنظرتون نیست؟ کیترینگ؟ فضای سبز؟ بالکن؟ مدت اقامت طی درمان کوتاهه یا طولانی؟ مثل ...

نه دیگه اینقدر خارجیش نکنید.ولی خارج از شوخی فضای سبز هم داشته باشه

چون می گذرد غمی نیست
نه دیگه اینقدر خارجیش نکنید.ولی خارج از شوخی فضای سبز هم داشته باشه

مرسی از پاسخهاتون.

کیترینگ رو از یکی از بیماران شنیدم. گفتن چندماه اقامت داشتن توی رشت. دوستانشون بهشون سر میزدند و نمیتونستن غذا بپزن. 

در کل موقع طراحی بهترینو درنظر بگیریم بهتره. آخرش کارفرما خیلی ها رو حذف میکنه بخاطر بودجه.

نزدیکی به محل درمان(بیمارستان کلینیک یا مطب)

نزدیکی به داروخانه

دسترسی به رستوران با غذای خوب

نردیکی به پارک محله ای کوچک  یا فضای سبز برای تقویت روحیه 

امکانات بهداشتی  مناسب مثلا حمام و دستشویی تمیز باشه اشپزخانه با حداقل وسایل ضروری کاز و یخچال و ...چون در طولانی مدت نمیشه همش غذای بیرون خورد هم از نظر مالی بصرفه نیست هم ادم خسته میشه

حتی الامکان نزدیکی به فروشگاه زنجیره ای یا محله ای که اکثر اقلام مورد نیاز یه زندکی رو  داشته باشه مثل قصابی میوه فروشی نانوایی و ....

سلام.

خب اول از همه دسترسی به این مرکز ناباروری راحت باشه از لحاظ مترو و حمل نقل عمومی.

تمیزی محیط،برخورد خوب پرسنل،کادر پزشکی عالی...

وجود داروخونه که راحت بشه داروهارو تهیه کرد از اونجا.

فضای سبز خوبه... سکوت و آرامش مکان هم مهمه.

در مورد همراه مریض هم... همون که یه تخت براش در نظر بگیرن خوبه.. حالا غذا پیشکش.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

به نظر من تو این جور مواقع با توجه هزینه سنگین درمان ناباروری چیزی که برای اکثریت زوج ها مهمه در درجه اول قیمت جایی هست که میخوان بگیرن، اگه قراره همچین جایی رو تاسیس کنید  جوری باشه که از همه قشری بتونن از پس هزینه اش بر بیان... 

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...

عزیزم کار خوبی دارین انجام میدین.....

من به عنوان مدیر تاپیک بارداری با میکرواینجشکن و اینکه سالهاست تو این تاپیک حضور دارم و خودمم مشکل ناباروری داشتم بارها به این فکر می افتادم کاش یه همچین جایی برا دوستان شهرستانی تشکیل میشد....

خوب من چیزایی که به ذهنم میرسه میگم شاید کمک کوچیکی بشه:

اولا خوب نزدیک به مرکز درمانی بودن فاکتور مهمیه.....

دوما برا به صرفه بودن باید بتونه تمام قشرها رو ساپورت کنه یعنی بتونین اتاقهای متفاوتی داشته باشین که هر کسی بر حسب هزینه بتونه از هتلتون استفاده کنه......

اما خوب یه سری آیتما جزء حداقلها باید باشه......

اتاق بتونه فضای آرامش بخشی برا بیمار داشته باشه چون خیلی از دوستان بعد انتقال دوست دارن استراحت مطلق داشته باشن البته خوب من شخصا استراحت مطلق بعد انتقال رو توصیه نمیکنم اما خوب خیلیا ترجیح میدن استراحت مطلق داشته باشن پس فضای اتاق نباید کسل کننده باشه.....

سرویس بهداشتی فرنگی داشته باشه.....

امکانات آشپزی بعضی از اتاقا داشته باشن بد نیست شاید بعضیا نتونن از عهده تهیه غذا بر بیان اما بهتره مرکزتون رستوران مناسب برای تهیه غذا طبق شرایط بیمارو داشته باشه.....

مثلا دوستانی که هایپر میشن باید رژیم پر پروتئین داشته باشن (گوشت و مرغ و ماهی و سفیده تخم مرغ و....) خلاصه رستوران بتونه غذاهای مناسب رو ارائه بده که میتونین لیست مناسب رو با مشاوره با واحد تغذیه مراکز درمانی بهتر تهیه کنین.....

کتابخونه یا واحد ارائه فیلم و امکانات دیدن فیلم.... توی اتاق رو داشته باشن که بتونن گذر زمان رو راحتتر بگذرونن....

واحد تزریقات داشته باشه عالیه چون خیلی از دوستان نمیتونن خودشون تزریقاتشونو انجام بدن و واحد تزریقات تو محل اقامت باشه خیلی عالیه حتی بتونن تزریق تو اتاق انجام بدن هم عالیه.....

آسانسور هم که ساختمان نیازی نیست بگم داشته باشه چون خیلیا به بالا رفتن از پله حساسن.....

فعلا اینا به ذهنم رسیدم اما بازم شاید اگه به صورت سوال مطرح کنین راحتتر بتونم کمک کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com