عزیزم کار خوبی دارین انجام میدین.....
من به عنوان مدیر تاپیک بارداری با میکرواینجشکن و اینکه سالهاست تو این تاپیک حضور دارم و خودمم مشکل ناباروری داشتم بارها به این فکر می افتادم کاش یه همچین جایی برا دوستان شهرستانی تشکیل میشد....
خوب من چیزایی که به ذهنم میرسه میگم شاید کمک کوچیکی بشه:
اولا خوب نزدیک به مرکز درمانی بودن فاکتور مهمیه.....
دوما برا به صرفه بودن باید بتونه تمام قشرها رو ساپورت کنه یعنی بتونین اتاقهای متفاوتی داشته باشین که هر کسی بر حسب هزینه بتونه از هتلتون استفاده کنه......
اما خوب یه سری آیتما جزء حداقلها باید باشه......
اتاق بتونه فضای آرامش بخشی برا بیمار داشته باشه چون خیلی از دوستان بعد انتقال دوست دارن استراحت مطلق داشته باشن البته خوب من شخصا استراحت مطلق بعد انتقال رو توصیه نمیکنم اما خوب خیلیا ترجیح میدن استراحت مطلق داشته باشن پس فضای اتاق نباید کسل کننده باشه.....
سرویس بهداشتی فرنگی داشته باشه.....
امکانات آشپزی بعضی از اتاقا داشته باشن بد نیست شاید بعضیا نتونن از عهده تهیه غذا بر بیان اما بهتره مرکزتون رستوران مناسب برای تهیه غذا طبق شرایط بیمارو داشته باشه.....
مثلا دوستانی که هایپر میشن باید رژیم پر پروتئین داشته باشن (گوشت و مرغ و ماهی و سفیده تخم مرغ و....) خلاصه رستوران بتونه غذاهای مناسب رو ارائه بده که میتونین لیست مناسب رو با مشاوره با واحد تغذیه مراکز درمانی بهتر تهیه کنین.....
کتابخونه یا واحد ارائه فیلم و امکانات دیدن فیلم.... توی اتاق رو داشته باشن که بتونن گذر زمان رو راحتتر بگذرونن....
واحد تزریقات داشته باشه عالیه چون خیلی از دوستان نمیتونن خودشون تزریقاتشونو انجام بدن و واحد تزریقات تو محل اقامت باشه خیلی عالیه حتی بتونن تزریق تو اتاق انجام بدن هم عالیه.....
آسانسور هم که ساختمان نیازی نیست بگم داشته باشه چون خیلیا به بالا رفتن از پله حساسن.....
فعلا اینا به ذهنم رسیدم اما بازم شاید اگه به صورت سوال مطرح کنین راحتتر بتونم کمک کنم.....