2777
2789

متاسفانه کاربری که دانشجوی دندانپزشکی جندی شاپوره از سایت رفته وگرنه راهنماییتون میکرد.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی دوست خوب🌷

⚘⚘⚘⚘⚘

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

یه شرح کلی از دندون های بچه‌ام بگم.

نزدیک دوسال و نیمشه.چهاردندون جلوش ودسه تا ازدندون های اسیابش خیلی پوسیده شدند.دکترمتخصص کودکان ببرون بردم گفتن باید حتمابابیهوشی درست بشه.هزینه ازادش نزدیک ۵تومن میشه....

الی جان انجام میدن نوبت میزنن میبرن بیمارستان ابوذر

ممنون عزیزم.ببخشید کارشون خوبه؟

میشه سوال کنی چقدرکارشون طول میکشه؟

همه دندونهارو باهم درست میکنند درسته؟

عزیزم خوبه کارشون در کل.... موادشونم خوبه

اینکه چقدر طول میکشه و اینکه توی یک یا دو نوبت انجام میشه بستگی نوع و میزان خرابی ها داره باید ببری دانشکده ویزیت شه تا بهتون بگن

ابوذر دندان نداره بلکه از اتاق عمل و امکانات لازم برای بیهوشیش استفاده میشه ... همینجور که نمیشه بیهوش کرد باید مانیتور بشه.. عزیزم ی بیهوشی جنرال سبکه جای نگرانی نداره

عزیزم خوبه کارشون در کل.... موادشونم خوبه اینکه چقدر طول میکشه و اینکه توی یک یا دو نوبت انجام میشه ...

ممنونم.خیلی خیلی تشکر

خداخیرتون بده که پاسخ دادید🌷🌷🌷🌻🌼🌺🌸